Címke: geoblockedEldőlt: Mexikó ellen a Kihívók teljes létszámmal harcolhatnak majd
Novák Zalán alig találta a szavakat a Kihívók győzelme után, szerinte ez egy óriási mérföldkő a csapat életében, sőt azt is elmondta, hogy ebben a tábori létnek is hatalmas szerepe van...
Elképesztő bulival ünnepelték győzelmüket a Kihívók
Autón ugrálva, énekelve ünnepelték a Végjáték során bezsebelt győzelmet a Kihívók, ami azt jelenti, hogy a pénteki Párbaj során ismét egy Bajnoknak ér véget az Exatlon Hungary.
Szabó Dorottya vs. Besenyei Boglárka 47. adás
Meccslabdához jutottak a Kihívók! A következő futamban Bogin volt a világ szeme, ugyanis tőle függött, hogy a Kihívók nyernek-e.
Mórádi Zsolt vs. Deres Ádám 47. adás II. futam
Zsoltnak ismét hátrányból kellett újabb ponthoz juttatnia csapatát. Vajon ez sikerült neki Ádival szemben?
Busa Gabriella vs. Cservenák Alexandra 47. adás II. futam
A Végjáték hajmeresztő pályáját ezúttal Gabi és Alexa rohamos léptei koptatták.
Adu úgy érzi, alábecsülték őt a Bajnokok
Adu győztesen ünnepelhetett a futama után, amiatt pedig nagyon örül, hogy ezzel sikerült alaposan meglepnie a Bajnokokat, akik nem hitték volna, hogy nyerhet.
Kempf Zozo vs. Adu László Dániel 47. adás
Ismét egyenlő állást mutatott a ponttábla. Zozo és Adu mindent bele adtak a folytatásban, hogy ponthoz juttassák csapataikat.
Kocsis Alexandra vs. Pap Dorci 47. adás
A második kiválasztási kör utolsó futamában Szandi és Dorci mérettetek meg. Vajon melyikük tudott újabb pontot szerezni?

TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS