Címke: geoblockedBusa Gabriella meghatódott: Alig bírta visszatartani a sírást
Busa Gabriella a verseny során könnyekben tört ki, Palik László pedig nagyon kíváncsi volt arra, hogy mitől érzékenyült el a Bajnok.
Kriston Peti lett a leggyorsabb versenyző: Óriási jutalmat kapott
Palik László nem győzte dicsérni Kriston Petit, hiszen a versenyző tökéletes teljesítményt nyújtott az első versenynapon, sőt ő lett a Kihívók közül a leggyorsabb, ezért pedig exkluzív jutalomban is részesült...
Novák Zalán igazi csodaként éli meg, hogy a Kihívóké lett a Villa
Novák Zalán a verseny után Palik Lászlónak mesélt az élményeiről, sőt azt is elárulta, miért örül különösen annak, hogy a Kihívók szerezték meg a Villát.
Hatalmas nyomás nehezedett Pap Dorkára a végső összecsapásban
Dorkának kellett bevinni a ˝végső tust˝, ez pedig hatalmas nyomás alá helyezte a fiatal Kihívót...
Busa Gabriella vs. Pap Dorka 1. adás
A villa kulcsaiért folytatott küzdelemben a Kihívók csapata egy ponttal vezet: Ha a Bajnokoknak sikerül egyenlítenie, a küzdelmet váltóverseny dönti el. Busa Gabriellának Pap Dorkát kell legyőznie a tizennyolcadik futamban, hogy csapata újra esélyt kapjon a villa kulcsaihoz.
Kempf Zozo vs. Novák Zalán 1. adás
A Kihívók nagy előnnyel vezettek, ám a Bajnokok még egyenlíthettek a legjobbak csatájában: A férfiak közül Kempf Zozo és Novák Zalán mérte össze erejét.
Ez durva lesz: Jön a Legjobbak csatája az Exatlon Hungary-ben
Mivel a Kihívók már csak egyetlen pontra voltak a győzelemtől, ezért a harmadik kiválasztási kör helyett a legjobbak csatájával folytatódott az Exatlon Hungary.
Korok Fatima vs. Besenyei Boglárka 1. adás
Meccslabdája van a Kihívóknak! Vajon Besenyei Bogi megszerezte a győzelmet? Vagy esetleg Korok Fatima elkezdte a Bajnokok felzárkózását? A videóból minden kiderül!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS