Címke: geoblockedA Kihívók ellenszert keresnek Dorka hangja ellen:˝Visít, mint egy kismalac˝
Adás előtt: Lepukkant autó kipufogója, idegesítő mesehős, igazi farkasvonyítás. Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illették Szabó Dorottya szurkolását a Kihívók, akiket rendkívül idegesít a Bajnok lány hangszíne.
Exatlon Hungary - 47. adás
Szédületes Végjátékban mérkőztek meg egymással a Bajnokok és a Kihívók! A tét óriási volt, hiszen az adás végén eldőlt, melyik csapatból kerülnek ki a biztos Párbajozók.
Tóth Dávid: Lehet, hogy Gabi azt akarja, hogy kiessek
Tóth Dávid Kempf Zozoval beszélgetett arról, hogy szerinte Gabi kit választ majd az ellenfelének a Párbajon. A fiúk úgy látják, nagy valószínűséggel Zsolt biztonságban van, bár Dávid szerint, ha Gabi azt szeretné, hogy kiessen, akkor az is elképzelhető, hogy őt küldi majd ellene.
Pap Dorci együttérez Busa Gabival: ˝Ez nagyon rossz...˝
Cservenák Alexa számára nagyon rossz volt látni azt, ahogy Busa Gabi kiborult attól, hogy neki kell majd kiválasztania, hogy Tóth Dávid kivel Párbajozzon. Pap Dorci szerint ez tényleg hatalmas terhet jelent, ő is nagyon rosszul viselte, amikor anno ugyanebben a helyzetben volt.
Busa Gabi kilátástalannak érzi a Bajnokok helyzetét?
Busa Gabi nagyon szerette volna elkerülni, hogy a Bajnokoknak kelljen Párbajoznia, de ez végül nem sikerült. A Bajnok most Mórádi Zsolttal elemezte a kialakult helyzetet, aki szintén nagyot csalódott...
˝Láttad azt a sunyi fejét?˝ - A Kihívók szerint Mórádi Zsolt biztosan nem Párbajozik
A Kihívó fiúk úgy érzik, hogy Mórádi Zsolt vezető szerepet tölt be a Bajnokoknál, ezért biztos, hogy Gabi nem őt küldi majd Párbajozni. A kékek ettől függetlenül úgy látják, a pirosaknak ideje lenne elgondolkozniuk azon, hogy Zsolt tanácsai valóban hasznosak-e a csapatuk számára.
Busa Gabi segítséget kért: Nem akar egyedül dönteni a Párbajozóról
Busa Gabi vállát nagy teher nyomja: Neki kell kiválasztania Tóth Dávid pénteki párbajellenfelét. A Bajnok úgy érzi, arra, hogy egyedül döntsön, teljesen képtelen ,ezért szeretné, hogy a csapat együtt találja majd ki a lehető legjobb megoldást.
A Bajnokok megdöbbentek a Kihívókon: ˝Nem tudtuk velük tartani a lépést˝
A Bajnokok magabiztosan indultak el a Végjátékra, szinte nem is számítottak arra, hogy vereséggel zárják majd a napot. A megdöbbent pirosak letörten érkeztek haza a Villába, és azon töprengtek, hol ronthatták el a versenyt.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS