Címke: geoblockedMáris megvan Kempf Zozo védjegye?
Zozo rendkívül fontos futamot nyert meg, de hogy mit érzett a győzelmével kapcsolatban, arról Gelencsér Timinek mesélt bővebben.
Hoppá: Busa Gabriella nem is akar a Villába kerülni?
Gabi Gelencsér Timinek mesélt arról, minek köszönhető, hogy rendíthetetlen nyugalommal teljesíti a futamokat, sőt az interjú végén egy meglepő dologra is fény derült!
Fej-fej melletti harc: Tóth Dávidnak picin múlott a győzelem
 Az olimpiai ezüstérmes kajakos Gelencsér Timinek értékelt a futam után.
Pap Dorka nagyon örül, hogy csapattársai bíznak benne
Dorci elképesztő futamon van túl, neki köszönhetően a Kihívók alaposan elhúztak a versenyben! Hogy mit mondott még Gelencsér Timinek a fiatal lány, a videóból kiderül!
Aduász nem viccel: Máris rájött a pálya titkára?
Adu László Dániel sikeres futamon van túl, ehhez pedig szerinte az is kellett, hogy kitapasztalja, hogyan érdemes végigmennie a nem mindennapi pályán.
Poór Brigi már tudja, hogy mi lesz a gyenge pontja...
Poór Brigitta hatalmas előnnyel húzta be a futamát, ám a bravúros teljesítmény mellett azért akadtak nehézségei is az összecsapás során.
Kocsis Alexandra megküzdött a vizes pályával: ˝Folyamatosan köhögtem...˝
Az Alexandrák csatáját sajnos elvesztette a Bajnokok amazonja. Hogy ki okozott neki problémát, azt Gelencsér Timinek árulta el.
Besenyei Bogi alig kapott levegőt, küszködve teljesítette a pályát
A Kihívók csinos sportolója Gelencsér Timinek elárulta, mi akadályozta őt a futam közben.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS