Címke: geoblockedTóth Dávid eltökélte magát, már nem fél a Párbajtól
Dávid már biztos Párbajozó, azonban a Bajnok egyáltalán nem izgul az összecsapás miatt, hiszen korábban már két alkalommal győztesként tért vissza a bent maradásért folyó küzdelemből.
Derzsi Viki nagyon akarja a Medált: ˝Addig fogok küzdeni, amíg meg nem szerzek egyet˝
Derzsi Viki már több alkalommal is karnyújtásnyira került a Medál megszerzéséhez, de eddig még nem sikerült egyet sem bezsebelnie. A Kihívó lány most azonban eltökélte magát: mindenképpen megnyeri az értékes ˝ékszert˝.
A Kihívó lányok szerint Busa Gabi megtört: Látszik a szemében a félelem
A Kihívó lányok megkönnyebbülve ébredtek, nagyon örülnek annak, hogy nem a kékek Párbajoznak. Cservenák Alexáék beszélgetése során Busa Gabi is szóba került, akin úgy látják, nagyon megtörte őt Brigi elvesztése, most pedig az, hogy neki kell döntenie arról, ki Párbajozik majd Tóth Dáviddal.
Busa Gabi teljesen összetört: Sírva hagyta ott az Exatlon Hungary stábját
Adás előtt: Busa Gabi teljesen összetört attól a tehertől, hogy neki kell majd kiválasztania Tóth Dávid ellenfelét. A Bajnok úgy érzi, az eddigi legnehezebb döntése előtt áll, sőt már abban sem biztos, hogy csapatával eddig jó taktikát követtek-e...
Tóth Dávid megállíthatatlan: ˝Érjen véget más számára az Exatlon˝
Adás előtt: A leggyengébb statisztikával rendelkező játékosként ismét Tóth Dávid kényszerül Párbajozni, azonban a pirosak versenyzője eltökélte, hogy győztesként tér vissza a csapatához.
A Kihívók ellenszert keresnek Dorka hangja ellen:˝Visít, mint egy kismalac˝
Adás előtt: Lepukkant autó kipufogója, idegesítő mesehős, igazi farkasvonyítás. Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illették Szabó Dorottya szurkolását a Kihívók, akiket rendkívül idegesít a Bajnok lány hangszíne.
Exatlon Hungary - 47. adás
Szédületes Végjátékban mérkőztek meg egymással a Bajnokok és a Kihívók! A tét óriási volt, hiszen az adás végén eldőlt, melyik csapatból kerülnek ki a biztos Párbajozók.
Tóth Dávid: Lehet, hogy Gabi azt akarja, hogy kiessek
Tóth Dávid Kempf Zozoval beszélgetett arról, hogy szerinte Gabi kit választ majd az ellenfelének a Párbajon. A fiúk úgy látják, nagy valószínűséggel Zsolt biztonságban van, bár Dávid szerint, ha Gabi azt szeretné, hogy kiessen, akkor az is elképzelhető, hogy őt küldi majd ellene.

TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS