Címke: geoblockedSzabó Dorottya vs. Cservenák Alexandra 48. adás
A negyedik futamban a nap első női összecsapása következett Dorka és Alexa párviadalával.
Mórádi Zsolt vs. Böjte Dave 48. adás
Dave-nek már van egy Medálja, Zsoltnak viszont sajnos még nincs. Lehet, hogy a Bajnok ma megszerezte a nagy becsben tartott díjat?
Tóth Dávid vs. Deres Ádám 48. adás
Dávid és Ádi eddig tizenegy meccset vívtak meg egymással, ebből hatszor Dávid nyert. A folytatásban egy újabb csata következett kettejük között.
Kempf Zozo vs. Novák Zalán 48. adás
Ezúttal egyéni harcban kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek, ahol a legjobbak Medált kaptak. Az első futamban Zozo és Zalán csaptak össze.
Mórádi Zsolt szerint kockázatos, ha változtatnak az eddigi taktikán a Bajnokok
Busa Gabi eldöntötte, hogy semmiképpen sem szeretne egyedül döntést hozni abban, hogy kit választ majd Tóth Dávid ellenfelének. Szerinte megfontolandó, hogy az eddig taktikát változtassák meg, és nem biztos, hogy a második leggyengébb statisztikával rendelkező férfi játékost kellene csatába küldeni, ám Mórádi Zsolt szerint ebben az esetben kockáztatna a csapat.
Megtörtek a Bajnokok? Szabó Dorka szerint muszáj változtatniuk a pirosaknak
Busa Gabi még mindig nem tért napirendre afelett, hogy elveszítették a Végjátékot. Csapatával azon gondolkozott, hogy mit ronthattak el, és hogy miben kellene változtatniuk a siker érdekében. Szabó Dorka ennél kicsit határozottabban nyilatkozott, aki saját bevallása szerint sokszor tapasztal ˝szájtépést˝ a Bajnokok részéről.
Tóth Dávid eltökélte magát, már nem fél a Párbajtól
Dávid már biztos Párbajozó, azonban a Bajnok egyáltalán nem izgul az összecsapás miatt, hiszen korábban már két alkalommal győztesként tért vissza a bent maradásért folyó küzdelemből.
Derzsi Viki nagyon akarja a Medált: ˝Addig fogok küzdeni, amíg meg nem szerzek egyet˝
Derzsi Viki már több alkalommal is karnyújtásnyira került a Medál megszerzéséhez, de eddig még nem sikerült egyet sem bezsebelnie. A Kihívó lány most azonban eltökélte magát: mindenképpen megnyeri az értékes ˝ékszert˝.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS