Címke: geoblockedKempf Zozo a vereség ellenére is elégedett a csapattal
Kempf Zozo interjúban vallott a Csillagjátékon elszenvedett vereségről: A versenyző nem csüggedt, hiszen annak ellenére, hogy a győzelem volt a cél, a mérkőzés olyan szoros volt, hogy legközelebb már biztosan képesek lesznek felül kerekedni ellenfeleiken.
Adu László egy igazi klasszikust idézett meg a dominikai templom lépcsőin
Adu László fergetegesen érezte magát a nyeremény városlátogatáson: A versenyző annyira feloldódott, hogy minden alkalmat megragadott, hogy nevetésre bírja társait. Nem volt ez másképp akkor sem, mikor Rocky-t idéző mozdulatokkal ment le a templom lépcsőin.
A Kihívók megkezdték kiérdemelt városlátogatásukat
A Kihívók csapata egyre jobb egységet alkotnak: Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint közösen töltött városlátogatásuk. A versenyzők elképesztően oldott hangulatban töltötték idejüket, a sikerek és a közös munka gyorsan összekovácsolta őket.
Az Exatlon Hungary versenyzőjének hatalmas döntést kellett meghoznia
A Kihívók csapata nyerte a csillagjátékot, így a csapat részt vehet egy kötetlen programon. A három csillag alatt három különböző program lehetősége lapult, választania Pap Dorkának kellett. Hogy sikerült-e a csapata vágyainak megfelelő programot választania, az a videóból kiderül!
Busa Gabriella vs. Pap Dorka 5. adás
A végéhez közeledik az első Jutalom játék. Vajon melyik csapat győzelmével zárul majd?
Csollány Szilveszter vs. Novák Zalán 5. adás
Sajnos egy rossz mozdulat következtében hatalmasat esett Szilveszter, akit Palik László segített fel. Szerencsére mint kiderült, a Bajnoknak nem lett komolyabb baja.
Kocsis Alexandra vs. Krizsa Tímea 5. adás II. futam
A Bajnokok és a Kihívók is egyaránt vérszemet kaptak a hatalmas tét miatt, de a harc végeredménye még kérdéses.
Tóth Dávid vs. Adu László Dániel 5. adás
Még az eső is eleredt, ami tovább nehezíti a versenyzők dolgát, de Dávidot és Danit ez kicsit sem gátolta a soron következő futamban.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS