Címke: geoblockedDombi Rudolf: Megcsapott annak a szele, hogy haza lehet menni
Három napos kényszerpihenőn van túl Rudi, aki ezalatt a felépülési időszak alatt rájött, hogy ez a verseny akár véget is érhet számára, ha Ő úgy dönt.
Rákóczi Reni szerint szükség van a változásra csapaton belül
Átbeszélték reggel a csapaton belüli helyzetet a Bajnokok. Többen is egyetértettek abban, hogy a jelenlegi taktika nem működik, ezért muszáj rajta változtatni.
Facskó Szidóniát ez motiválja az Exatlon Hungary-ben
Szabó-Thomka Hanna arról kérdezte csapattársát, hogy milyen volt újként megérkezni az Exatlon Hungary-be, és mi motiválja Szidóniát abban, hogy minél jobb legyen a versenyben.
Mischinger Péter és Szabó-Thomka Hanna elmondták, kit küldenének párbajozni
Mischinger Péter és Szabó-Thomka Hanna találgatásba kezdett mai Végjáték előtt, vajon ki lehet a legerősebb és a leggyengébb játékos. Hogy kire tippelnek és ők kit küldenének párbajozni, az a videóból kiderül..
Sáfrány Emese púp a Bajnok csapat hátán?
Rákóczi Reni nem tudta túl tenni magát a tegnapi vereségen. Dombi Rudinak is elpanaszolta Mesivel való konfliktusát. Megkérte, ő is beszéljen vele, hátha javul a helyzet. Nézd meg a videót, melyből megtudod, hogyan reagált Rudi. 
Ezt gondolják a Kihívó lányok Drobina Norbert viselkedéséről
A katamaránozás után a lányok elvonultak megbeszélni a nap történéseit. Elmondták, ez volt az eddigi legjobb napjuk az Exatlon Hungary-ben. De Drobina Norbi viselkedése mellett nem tudtak elmenni szó nélkül... 
Salander Dorina: ˝A mai napnak imádtam minden percét˝
Felhőtlen boldogsággal tértek vissza a Kihívók a Jutalom játék után a Villába. Salander Dorina elmondta, neki ez volt az egyik legcsodálatosabb nap az Exatlon Hungary-ben. 
Dombi Rudolf meglepő hírrel tért vissza a kórházból: a Bajnokok nem jutottak szóhoz
Dombi Rudolf ma a pálya mellől sem szurkolhatott csapattársainak, mert fájdalmai miatt kórházba kellett mennie. Sokkoló hírekkel tért vissza a Táborba...© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS