Címke: geoblocked˝Inkább adják másnak˝ - Böjte Dave nem kér az előnyből?
A Kihívók nagyon örülnek annak, hogy a mai napon végre van előnyük, így pedig nem lesz esélytelen számukra a mai nap, ám Böjte Dave azért óvatos, sőt nem is biztos, hogy szeretne vele élni...
Tóth Dávid komoly ígéretet tett társainak, csapata sikere múlhat rajta
Tóth Dávid és a Bajnokok elhatározták, hogy kőkeményen és hangosan fognak szurkolni egymásnak a nap folyamán, mivel szerintük ez gyengíti a Kihívók teljesítményét.
A Kihívók számára nehezen indult a reggel, fáradtan indultak neki a napnak
A Kihívók reggele egy kicsikét lassan indult, nehezen tudtak csak kikelni az ágyból. Dave hiába próbálkozott felrázni társait, ő maga sem akart még igazán kikelni, így teljes kudarcba fulladt a társaság felkeltése.
Zűrzavar: A Kihívók szerint Novák Zalán érdemelné a legjobb statisztikát
Adás előtt: A Kihívók úgy érzik, mivel Besenyei Boginak van a legjobb statisztikája, így nem olyan döntés fog születni a párbajjal kapcsolatban, mint amilyen kellene. Alexa, Viki és Adu azt szeretnék, ha Zalánnak lenne a legjobb statisztikája, mert úgy a csapat érdekei lennének az elsők.
Kocsis Szandi őszintén vallott a Bajnokoknak: ˝Elmentünk egymás mellett˝
Adás előtt: Kocsis Szandi mindenkinek elmondta, mit érez a futamokkal és a csapattal kapcsolatban. Viszont nagyon fontos, hogy ez többet ne történjen meg!
Szurkolásból sosem elég: Őrjöngve gyakoroltak a Bajnokok a Végjátékra
Adás előtt: ˝Beszédültem, annyit kiabáltam˝ - A Bajnok csapatnak remek ötlete támadt a Végjáték reggelén. Taktikájuk lényege az, hogy minden erejükkel a pályán futó csapattársuknak szurkolnak, így ennek gyakorlásába is belekezdtek a Villa kertjébe. 
Szurkoljunk együtt Magyarország válogatottjának - hétfő 20.10
Elérkezett 2020 első nemzetközi összecsapása az Exatlon Hungary-ben, ahol Magyarország Mexikóval küzd meg. Ne maradj le hétfőn a gigantikus csatáról és szurkolj a magyar válogatottnak. 
Exatlon Hungary - 46. adás
Létfontosságú mérkőzéshez érkeztünk, ugyanis az Előny megkaparintása mindkét csapat számára életbevágó. Hogy a pirosak vagy a kékek élvezhetik a segítséget a pályán a VÉgjátékon, az a teljes adásból kiderül!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS