Gelencsér Tímea



Rákóczi Renáta vs. Gelencsér Tímea 77. adás III. futam
Ennek a futamnak a vesztese már biztos Párbaj résztvevő lesz. Vajon Timi vagy Reni maradt alul?
Gelencsér Tímea vs. Huszti Katalin 77. adás II. futam
Ismét egymással szembekerült Timi és Kata. Vajon a Kihívó sikerszériája folytatódott? 
Rákóczi Renáta vs. Gelencsér Tímea 77. adás II. futam
Ma már egyszer mentek egymás ellen, akkor Timi nyert. Vajon most Reni lett a nyerő?
Erre még nem volt példa az Exatlon Hungary történetében! - Ezt meg kellett ismételni
Fokozódtak az izgalmak, kedden a Hármak viadalával folytatódott az Exatlon Hungary. Egy igen különös eset is történt a futamok során, Patrik és Dombi versenyénél célfotóra volt szükség, ám az sem hozta meg a végeredményt. Az izgalmas összecsapásokat idézd fel az összefoglalóban!
Óriási harc a Jutalomért: Ők nyerték a csillagválasztás jogát az Exatlon Hungary-ben
Hétfőn a Jutalomjátékkal folyatódott az Exatlon Hungary, amely során elképesztő elszántsággal küzdöttek a versenyzők azért, hogy ők legyenek azok, akik kiválaszhatják a nyereményt rejtő csillagot... Ha kíváncs vagy, hogy végül kik győztek és mi volt a jutalmuk, akkor olvasd el a 76. adás összefoglalóját!
Vége, nincs tovább: Jóni Máté számára befejeződött az Exatlon Hungary
Elérkezett a Hármak viadala ideje az Exatlon Hungary-ben! Dombi Rudolf, Jóni Máté és Mischinger Péter mindhárman azért küzdöttek, hogy bejussanak a legjobb három férfi versenyző közé. Ám itt még nem ért véget a nap, hiszen a gigászi csata után kezdődött csak a Párbaj, melynek végén újabb versenyző kényszerült feladni a dominikai álmot.
Rákóczi Reni szerint Katának el kellene kerülnie Rudit
Rákóczi Reni és Gelencsér Timi este Kata és Rudi helyzetét beszélték meg, akik látványosan barátkozni kezdtek. A piros lányok szerint Kata még nem ismeri elég jól a fiút, ezért nem bölcs ha naívan megbízik benne.
Gelencsér Tímea bevallotta: Máténak szurkolt
Jóni Máté és Dombi Rudolf Párbaja után Gelencsér Timi bevallotta, hogy nem csak az előző napi meglepetés vacsora miatt segítette Máté játékát.

TOP VIDEÓK






© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS