Gelencsér TímeaKönnyes búcsú: Palik László közölte a szörnyű hírt a Bajnokokkal

Vass Dóra lesérült, az orvosok rossz hírekkel szolgáltak: nem folytathatja tovább a versenyt. Palik László közölte ezt a versenyzőkkel, a Bajnokok csapatának tagjai könnyes búcsút vettek Dorkától.

Miló Viktória vs. Gelencsér Tímea 3. adás
Timi keményen diktálta a tempót, Viki nagyon le volt maradva - ám a pálya utolsó részén fordult a kocka!
Drámai fordulatok, váratlan meglepetések, hatalmas kiborulások az Exatlon Hungary harmadik adásában
Pattanásig feszült idegek, szoros küzdelmek, érzékeny pillanatok. A játékosoknak a futamok előtt búcsút kellett inteniük egyik társuktól, ám a meglepetések sora ezzel korántsem ért véget.
Gelencsér Tímeát nagyon megtörte a pálya
A Bajnokok újabb vereséget szenvedtek az Exatlon Hungary adásában. Hogy hogyan értékelte teljesítményét Gelencsér Tímea, a videóból kiderül!
Ez már nem játék: Komoly pénzjutalom volt a tét az Exatlon Hungary második adásában
Az Exatlon Hungary-ben nincs megállás! A verseny még szorosabb küzdelmekkel, valamint még látványosabb futamokkal folytatódott a második napon, sőt az este végén két versenyző 500.000 Ft-os pénzjutalomnak is örülhetett...
˝Ebből fel kell tudni állni˝ - Így éreznek a Bajnokok az újabb vereség után
A második nap is vereséggel ért véget a Bajnokok számára... Hogy hogyan érez Fodor Rajmund és Gelencsér Tímea azután, hogy a Kihívók újabb győzelmet arattak, az kiderül a videóból!
Gelencsér Tímea vs. Görgey Petra 2. adás
A Bajnok és a Kihívó harcában sokáig nem lehetett eldönteni, hogy ki vezet. Nézd meg a videót, hogy lásd ki nyerte a szoros küzdelmet.
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 2.adás
A Bajnokok 2 ponttal elhúztak a Kihívóktól. Gelencsér Tímea tudja növelni az előnyüket? Kiderül a videóból!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS