Gelencsér TímeaSokkoló dologra lettek figyelmesek a Bajnokok

A harmadik versenynapon sokkolódtak a Bajnokok. Nem csak azért, mert Vass Dórának el kellett hagynia a versenyt, hanem azért is, mert a Kihívók női tagjai inkább Miló Vikinek szurkoltak, mint Hannának, a saját csapattársuknak. Ezt tárgyalták ki negyedik reggel a Bajnokok, és ez még nem minden - további részletek a videóban!

Tarthatatlan a helyzet: Eluralkodott a káosz a Kihívóknál?

A védettséget jelentő medálokat András és Hanna nyerték meg, de ennek valaki egyáltalán nem örült! Jelentős széthúzás van a Kihívók között, ezt a rangidős nem hagyhatta. 

Tragikus jóslat a Kihívókról: ˝Ki fogunk hullani egytől egyig...˝

Új versenynap új lehetőségeket tartogat a két csapatnak. A Kihívók kezdtek szétesni, így tiszta vizet kellett önteniük a pohárba. Mischinger felismerte: vagy képesek lesznek összetartani csapatként, vagy sorra hullanak majd ki a játékból. 

Itt az idő? Most minden megváltozhat az Exatlon Hungary-ben

Nagy reményeket fűznek a Bajnokok a negyedik versenynaphoz. A reggeli közben beszélték át, hogy jó lenne nyerni, Dombi Rudolf szerint pedig közeleg az idő, hogy forduljon a kocka, és ők legyenek a győztesek. Még egy dalt is költöttek külön az eseményre. Szerinted összejön?

Szavazz! Szerinted ki volt az Exatlon Hungary 3. adásának hőse?

Drámai pillanatok, heves küzdelmek, és veszélyes csúszások tarkították az Exatlon Hungary harmadik adását. Vass Dóra sérülése miatt távozni kényszerült a versenyből, így őt már nem láthatjuk többet a dominikai küzdelemben. Miló Viki végre futamgyőztes lett - ezt a pálya végi ügyességi játéknak köszönhette. A fordulóból Szabó-Thomka Hanna és Kása András kerültek ki győztesen, így övéké lett a védelmet jelentő medál.

Szerinted ki a harmadik adás hőse/hősnője?

Könnyes búcsú: Palik László közölte a szörnyű hírt a Bajnokokkal

Vass Dóra lesérült, az orvosok rossz hírekkel szolgáltak: nem folytathatja tovább a versenyt. Palik László közölte ezt a versenyzőkkel, a Bajnokok csapatának tagjai könnyes búcsút vettek Dorkától.

Miló Viktória vs. Gelencsér Tímea 3. adás
Timi keményen diktálta a tempót, Viki nagyon le volt maradva - ám a pálya utolsó részén fordult a kocka!
Drámai fordulatok, váratlan meglepetések, hatalmas kiborulások az Exatlon Hungary harmadik adásában
Pattanásig feszült idegek, szoros küzdelmek, érzékeny pillanatok. A játékosoknak a futamok előtt búcsút kellett inteniük egyik társuktól, ám a meglepetések sora ezzel korántsem ért véget.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS