Gelencsér TímeaGelencsér Tímea vs. Görgey Petra 8. adás
A Kihívó előnyre tett szert a Bajnokkal szemben, sokáig úgy tűnt, Petra nyeri ezt a kört. Vajon Timi be tudta hozni a lemaradását? A videóból kiderül.
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 8. adás
A Bajnokok mindent bevetettek, hogy a következő éjszakát végre először a Villában töltsék. A videóból kiderül, hogy Gelencsér Tímea, vagy Salander Dorina zsebelt-e be újabb pontot csapata számára.
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 8 adás.
Szabó-Thomka Hanna indult jobban, de Gelencsér Timi behozta őt a pálya közepénél. Gelencsér Timi hibátlanul hajtotta végre az ügyességi feladatot. 
Ez lebegett Gelencsér Tímea szeme előtt a verseny alatt
Gelencsér Tímea extra motivációval vágott bele a Medál játékba. Tudta, hogy neki nyernie kell, hisz most mindennél fontosabb, hogy haza tudjon telefonálni. 
Szerelmi szálak az Exatlon Hungary-ban? Hanna és Gergő őszintén vallott érzéseiről
Ezúttal sem maradtak izgalmak nélkül az Exatlon Hungary nézői: Izgalmakkal, váratlan fordulatokkal, kihívásokkal tarkított volt a 7. adás is. A versenyzők egyéni játékban mutathatták meg magukat, a medál megszerzésén felül egy három perces telefonhívással is megajándékozták a legjobban teljesítő férfit és nőt. Bán Norbi sérülése súlyosabb volt, mint gondolta, ráadásul azt is megtudtok, milyen kapcsolatot ápol Szabó-Thomka Hanna és Rozs Gergő.
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 6. adás
Végig egyszerre haladtak a pályán, az ügyességi játék döntötte el, a Bajnokok, vagy a Kihívók zsebelhetnek-e be egy újabb pontot.
Könnyek, feszültség, meglepetések: Vért izzadva küzdöttek a versenyzők a Villába jutásért
Új csapattaggal bővült a mezőny – Gyarmati Pankát üdvözölhették maguk között A Bajnokok. A két csapat kitett magáért, elképesztő tengerparti küzdelmeket láthattunk, a tét ezúttal a Villába kerülés volt. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, sejteni sem lehetett, hogy a kékek, vagy a pirosok fognak-e diadalmaskodni.
Nem fogod kibírni nevetés nélkül! Nézd meg az Exatlon Hungary legnagyobb eséseit!
A versenyben mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni, és minél rövidebb idő alatt teljesíteni a futamokat. A nagy sietségben előfordul, hogy a játékosok megcsúsznak, esnek-kelnek és botlanak a különböző kihívásokban...

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS