Gelencsér TímeaGelencsér Tímea vs. Palásti Ágnes 10. adás
Komoly előnyre tett szert Palásti Ági, ám felélte a nagy részét. Most lesz lehetősége Timinek fordítani?
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 10. adás

Nehéz helyzetbe került Gelencsér Timi, ugyanis egy akadállyal több várta őt a pályán. Vajon sikerül neki leküzdenie a hátrányt?

Ungvári Miklós a leggyengébb? Szerinted kinek kell elhagynia ma a versenyt?

A Bajnokok újabb vereséget szenvedtek, helyzetüket pedig a Villában értékelték a verseny után. Mivel a következő fordulóban már a kiesés a tét, esélylatolgatásba kezdtek. Ungvári Miklós úgy érzi, ő a leggyengébb a csapatban.

Exatlon Hungary 9. adás galéria

Az Exatlon Hungary második hetében egyre nagyobb meglepetéseket okoznak a csapatok. Feszültségben, meglepetésekben, és izgalmakban most sem volt hiány! Nézd meg a kilencedik adás legjobb pillanatait!

Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 9. adás
Szédületes összecsapásban mérte össze erejét Gelencsér Tímea és Salander Dorina az Exatlon Hungary kilencedik adásában!
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 9. adás

A forduló első női futama Timi és Hanna közt zajlott. Még csak egy ponttal vezetnek a Kihívók. Timinek sikerül felhoznia a hajszálnyi lemaradást?

Elképesztő küzdelem után óriási előnyhöz jutottak a Kihívók
Folytatódott a küzdelem! Az Exatlon Hungary kilencedik adásában hatalmas volt a tét: a győztes csapat ugyanis a másnapi kieséses versenyben nehezítést tehet majd ellenfele pályájába, így megnehezítve azok dolgát…
Megtört a jég! Maguk mögött hagyták a Tábort a Bajnokok

Az Exatlon Hungary 8. adásában ismét összecsaptak a csapatok. A Bajnokok gyorsabbnak, illetve ügyesebbnek bizonyultak a Kihívóknál, így végre megtapasztalhatják, hogy milyen luxus körülmények között élni, egy mesés tengerparti villában Dominikán.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS