Gelencsér TímeaExatlon Hungary 9. adás galéria

Az Exatlon Hungary második hetében egyre nagyobb meglepetéseket okoznak a csapatok. Feszültségben, meglepetésekben, és izgalmakban most sem volt hiány! Nézd meg a kilencedik adás legjobb pillanatait!

Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 9. adás
Szédületes összecsapásban mérte össze erejét Gelencsér Tímea és Salander Dorina az Exatlon Hungary kilencedik adásában!
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 9. adás

A forduló első női futama Timi és Hanna közt zajlott. Még csak egy ponttal vezetnek a Kihívók. Timinek sikerül felhoznia a hajszálnyi lemaradást?

Elképesztő küzdelem után óriási előnyhöz jutottak a Kihívók
Folytatódott a küzdelem! Az Exatlon Hungary kilencedik adásában hatalmas volt a tét: a győztes csapat ugyanis a másnapi kieséses versenyben nehezítést tehet majd ellenfele pályájába, így megnehezítve azok dolgát…
Megtört a jég! Maguk mögött hagyták a Tábort a Bajnokok

Az Exatlon Hungary 8. adásában ismét összecsaptak a csapatok. A Bajnokok gyorsabbnak, illetve ügyesebbnek bizonyultak a Kihívóknál, így végre megtapasztalhatják, hogy milyen luxus körülmények között élni, egy mesés tengerparti villában Dominikán.

Gelencsér Tímea vs. Görgey Petra 8. adás
A Kihívó előnyre tett szert a Bajnokkal szemben, sokáig úgy tűnt, Petra nyeri ezt a kört. Vajon Timi be tudta hozni a lemaradását? A videóból kiderül.
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 8. adás
A Bajnokok mindent bevetettek, hogy a következő éjszakát végre először a Villában töltsék. A videóból kiderül, hogy Gelencsér Tímea, vagy Salander Dorina zsebelt-e be újabb pontot csapata számára.
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 8 adás.
Szabó-Thomka Hanna indult jobban, de Gelencsér Timi behozta őt a pálya közepénél. Gelencsér Timi hibátlanul hajtotta végre az ügyességi feladatot. 

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS