Gelencsér TímeaŐszinte vallomás: Gelencsér Tímea ezt sosem szeretné többet átélni
A Bajnokok Bereczki Krisztián elvesztése után úgy érzik, kissé át kell gondolniuk a hozzáállásukat a versenyhez. Ennek kapcsán nyilatkozott Gelencsér Tímea is, aki elárulta, miért viselte meg őt annyira, hogy újabb társuktól kellett elbúcsúzniuk.
Fordulatokkal teli héten vannak túl a Bajnokok

Nem elég, hogy múlt héten Miló Vikitől búcsút kellett venniük, újabb fordulatos, izgalmas héten vannak túl a Bajnokok. Meglepetésekben nem volt hiány. Lássuk, mi történt velük a második héten!

Eláruljuk nektek milyen játékok várnak a harmadik héten a csapatokra

Az Exatlon Hungary versenyzőinek az erőt próbáló akadálypályákon nem csak ellenfeleiket, hanem saját magukat is le kell győzniük napról napra. A nem mindennapi küzdelem ráadásul számos meglepetést és fordulatot tartogat a Bajnokoknak és a Kihívóknak is.

Bereczki Krisztiánnak véget ért a dominikai álom

Rendkívüli volt az Exatlon Hungary pénteki adása. A Kihívók közül Görgey Petra lesérült, Bereczki Krisztiánnak pedig a nyárból a télbe kellett hazajönnie.

Exatlon Hungary 10. adás galéria

Elérkezett a második hét legfontosabb napja! A Kihívók előnyben voltak, hiszen az előző fordulóban szerzett jutalmuknak köszönhetően hátráltathatták a Bajnokokat. A kiélezett küzdelem során Görgey Petra csúnya sérülést szenvedett, Bereczki Krisztiánnak pedig véget ért a dominikai álom. 

Gelencsér Tímea vs. Palásti Ágnes 10. adás
Komoly előnyre tett szert Palásti Ági, ám felélte a nagy részét. Most lesz lehetősége Timinek fordítani?
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 10. adás

Nehéz helyzetbe került Gelencsér Timi, ugyanis egy akadállyal több várta őt a pályán. Vajon sikerül neki leküzdenie a hátrányt?

Ungvári Miklós a leggyengébb? Szerinted kinek kell elhagynia ma a versenyt?

A Bajnokok újabb vereséget szenvedtek, helyzetüket pedig a Villában értékelték a verseny után. Mivel a következő fordulóban már a kiesés a tét, esélylatolgatásba kezdtek. Ungvári Miklós úgy érzi, ő a leggyengébb a csapatban.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS