Gelencsér TímeaGelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 11. adás
A tét hatalmas: a Bajnokok vezetnek, de a Kihívók még nem adták fel, így most Gelencsér Tímeán és Szabó-Thomka Hannán volt a sor, hogy pontot szerezzenek a csapatuknak, sőt ha a Bajnokok nyernek, a verseny véget ér!
Gelencsér Tímea vs. Palásti Ágnes 11. adás
Fej-fej melletti, hihetetlenül szoros küzdelemben mérkőzött meg egymással Gelencsér Tímea és Palásti Ágnes. Hogy végül melyik csapat gazdagodott újabb ponttal, az kiderül a videóból!
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 11. adás
Egyenlítenek a Kihívók? Vagy újabb pontot szereznek a Bajnokok? Nézd meg Gelencsér Tímea és Salander Dorina futamát, és kiderül!
Őszinte vallomás: Gelencsér Tímea ezt sosem szeretné többet átélni
A Bajnokok Bereczki Krisztián elvesztése után úgy érzik, kissé át kell gondolniuk a hozzáállásukat a versenyhez. Ennek kapcsán nyilatkozott Gelencsér Tímea is, aki elárulta, miért viselte meg őt annyira, hogy újabb társuktól kellett elbúcsúzniuk.
Fordulatokkal teli héten vannak túl a Bajnokok

Nem elég, hogy múlt héten Miló Vikitől búcsút kellett venniük, újabb fordulatos, izgalmas héten vannak túl a Bajnokok. Meglepetésekben nem volt hiány. Lássuk, mi történt velük a második héten!

Eláruljuk nektek milyen játékok várnak a harmadik héten a csapatokra

Az Exatlon Hungary versenyzőinek az erőt próbáló akadálypályákon nem csak ellenfeleiket, hanem saját magukat is le kell győzniük napról napra. A nem mindennapi küzdelem ráadásul számos meglepetést és fordulatot tartogat a Bajnokoknak és a Kihívóknak is.

Bereczki Krisztiánnak véget ért a dominikai álom

Rendkívüli volt az Exatlon Hungary pénteki adása. A Kihívók közül Görgey Petra lesérült, Bereczki Krisztiánnak pedig a nyárból a télbe kellett hazajönnie.

Exatlon Hungary 10. adás galéria

Elérkezett a második hét legfontosabb napja! A Kihívók előnyben voltak, hiszen az előző fordulóban szerzett jutalmuknak köszönhetően hátráltathatták a Bajnokokat. A kiélezett küzdelem során Görgey Petra csúnya sérülést szenvedett, Bereczki Krisztiánnak pedig véget ért a dominikai álom. 


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS