Gelencsér TímeaA romániai Exatlon műsorvezetője elmondta a véleményét a magyarokról

Emberfeletti küzdelemben csapott össze két nemzet, elképesztő izgalmakat tartogatott a román-magyar versengés. Most a műsorvezetők számoltak be élményeikről a forduló kapcsán, Cosmin Cernat pedig komoly véleményt mondott a magyarokról.

Gelencsér Tímea vs. Nicoleta Lunca 12. adás
A folytatásban Gelencsér Tímea és Nicoleta Lunca elképesztően izgalmas futama következett.
Szembesítették őket: Ilyen volt a magyarok és a románok első találkozása
Mindenki izgatottan várta ezt a napot, ugyanis két nemzet csap össze. Hogy milyen volt az első találkozásuk, az a videóból kiderül.
Szerinted melyik nemzet csapata erősebb? Szavazz!

Sosem történt még ilyen az Exatlon Hungary-ben.  A Bajnokok és a Kihívók egyesítik erejüket, így küzdenek meg a román csapattal. Ez nem egy átlagos forduló lesz, hiszen itt az egész országot fogják majd képviselni! 

Exatlon Hungary 11. adás galéria

Az éj leple alatt küzdött meg egymással a Bajnokok és Kihívók csapata. Ez a forduló is tartogatott meglepetéseket, nézd meg a legjobb pillanatokat!

Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 11. adás
A tét hatalmas: a Bajnokok vezetnek, de a Kihívók még nem adták fel, így most Gelencsér Tímeán és Szabó-Thomka Hannán volt a sor, hogy pontot szerezzenek a csapatuknak, sőt ha a Bajnokok nyernek, a verseny véget ér!
Gelencsér Tímea vs. Palásti Ágnes 11. adás
Fej-fej melletti, hihetetlenül szoros küzdelemben mérkőzött meg egymással Gelencsér Tímea és Palásti Ágnes. Hogy végül melyik csapat gazdagodott újabb ponttal, az kiderül a videóból!
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 11. adás
Egyenlítenek a Kihívók? Vagy újabb pontot szereznek a Bajnokok? Nézd meg Gelencsér Tímea és Salander Dorina futamát, és kiderül!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS