Gelencsér TímeaMár a megérkezés óta erre várt Gelencsér Tímea
Már hetek óta vágyakozott egy masszázsra a Bajnok, ami valóra is vált, ugyanis Dominika partjain kényeztette egy profi masszőr.
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 18. adás II.futam
A mindent eldöntő küzdelem: Szerinted ki nyer?
Gelencsér Tímea vs. Palásti Ágnes 18. adás II. futam
Timi és Ági párharcának első körében Timi diadalmaskodott. Mi lesz a folytatás?
Gelencsér Tímea vs. Palásti Ágnes 18. adás I. futam
Palásti Ágnes tudja milyen védett lenni, hiszen neki már van Medálja. Vajon egy újabbat szerez vagy Timi megállítja ebben? 
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 18. adás
Szabó-Thomka Hanna már tudja milyen birtokolni egy Medált. Sikerül neki még egyet megkaparintani vagy Timi megakadályozza ebben? 
Tippelj! Szerinted ki lesz a mai nap férfi illetve női győztese?
Az Exatlon Hungary 18. adásában nem csapatban, hanem egyénileg versenyeznek a játékosok. A legjobb női illetve férfi versenyző 1-1 medált kap, ami a későbbiekben még nagy szerepet kaphat, sőt egy párbajnál akár életmentő is lehet. Vajon kik lesznek a medáltulajdonosok?
Harc a villába jutásért: Elszabadultak az indulatok az Exatlon Hungary adásában
Az Exatlon Hungary 17. adásában a versenyzők a Villába jutásért küzdöttek meg egymással. Az a csapat, amelyik győztesen került ki az összecsapásból beköltözhetett a kényelmes luxuslakba, míg a veszteseknek a Tábor nomád körülményeivel kellett beérniük. Az adást nem csupán a szédületes futamok tették izgalmassá, hanem a Kihívók között kirobbant konfliktus is, ami hatalmas balhéba csapott át a nap végére…
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 17. adás 2. futam
Újabb párbajban mérkőzött meg egymással Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna a Villa játék során. Hogy ezúttal kinek sikerült győznie, az kiderül a videóból!

TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS