Címke: exatlon_hungaryNovák Zalán elárulta, mit élvezett legjobban a karibi élménynapon
A Kihívók nyerték a Jutalom játékot, ennek köszönhetően pedig egy fantasztikus karibi élményprogramon vehettek részt. Novák Zalán hatalmas mosollyal az arcán mesélte el Palik Lászlónak az élményeit, sőt az is kiderült, kapott-e végül uborkás pakolást, amire annyira vágyott...
A Bajnokok komolyan elgondolkoztak azon, hogy taktikát váltanak
Tóth Dávid nagyon fontosnak tartja, hogy a Bajnokok már egy előzetesen átbeszélt taktikával érkezzenek a versenyekre, amit aztán a pálya láttán még formálhatnak kissé. A fiúk most arról beszéltek, hogy szükséges lenne-e, hogy változtassanak az előző napokban használt taktikán, vagy maradjanak az eddiginél.
A Kihívók döntöttek: Revansot vesznek a Bajnokokon
Böjte Dave megosztotta aggodalmát a többiekkel, mely szerint nagyon szeretné elkerülni a kudarcot az Előny játékban, mert ha hátránnyal kell indulnia másnap, az hatalmas terhet jelentene számára. A csapat a megbeszélés végére eldöntötte, hogy mindent belead majd a győzelemért, és azért, hogy revansot tudjanak venni a pirosakon, akik komoly veszélyt jelenthetnek számukra, ha előnyhöz jutnak...
Poór Brigi veszélyben érzi magát, nagyon szeretné elkerülni a Párbajt
A Bajnokok úgy érzik, hogy minden eddiginél erősebb a csapatuk, de a lányok mégis nagyon tartanak attól, hogy Párbajozniuk kell majd. Poór Brigi szerint ha úgy alakul, hogy a pirosaknak kell megküzdeniük a bennmaradásért, akkor neki mindenképpen harcolnia kell, pedig ez az a dolog, ami mindenképpen szeretne elkerülni.
A Kihívók tartanak attól, hogy a történelem megismétli önmagát
A Kihívók már többször is elveszítették az Előny játékot, ezért nagyon szeretnék, hogy végre megszakadjon a rossz széria, hiszen Bogi és Dave úgy érzik, komoly lelki megterhelést is jelent számukra az, ha hátránnyal kell indulniuk a következő Végjáték során.
Adu nem bírja tovább: Mélypontra került a Kihívó
Adu László Cservenák Alexandrának öntötte ki a szívét...
Gelencsér Timi csalódva távozott: Sokat próbálta, de nem jött össze…
Gelencsér Timi exkluzív bepillantást engedett az Előny játék mai ügyességi feladatába, ám a forgatás során nem minden jött össze úgy, ahogy a riporter korábban eltervezte.
Kempf Zozo ráébredt: ˝Nem vagyunk gépek, nem vagyunk verhetetlenek˝
Adás előtt: Kempf Zozo csalódott amiatt, hogy a Bajnokok nem tudták megnyerni a Jutalom játékot, de szerinte lehetetlen az, hogy minden egyes versenynapon 110%-ot nyújtsanak, hiszen a pirosak sem verhetetlenek. A versenyző azonban nem csügged, szerinte ez egyfajta ébresztő volt csapata számára, és azon kell dolgozniuk, hogy a következő két napban győzni tudjanak majd.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS