Címke: exatlon_hungaryPap Dorcit szétfeszíti a nyomás, Szabó Dorkának komoly tervei vannak
Busa Gabinak az a legfontosabb, hogy Dorkával ők legyenek a fináléban, nem esik kétségbe ha ma nem sikerül kvalifikálnia magát, de ha ő nem, akkor piros csapattársa biztosítsa a helyét a mindent eldöntő küzdelembe. Pap Dorcira egyre nagyobb nyomás helyezedik a végéhez közeledve. 
Kempf Zozo tettre kész és győzelemre éhes
Kempf Zozo a napokban sokáig pihent és páholyból nézte a küzdelmeket, azonban most már tettre kész és tűkön ülve várja a harcot.
Adu előtt nincs akadály: ˝Az akarat mindent legyőz˝
Adu tettvágya hatalmas, kipihenten és motivációval telve ébredt, azonban csapattársa Dave kicsit fáradtan és kótyagosan vág neki a mai napnak. 
Már csak 3 versenynap van hátra!
Hamarosan véget ér az Exatlon Hungary, már csak pár nap és győzteseket hirdetünk!
Szabó Dorka szokatlan dologgal szembesült a közös reggeli alkalmával
A döntős Bajnokok és Kihívók együtt kezdték meg a reggelt az asztal körül egy igazán fenséges lakoma keretein belül, amit Adu készített elő nekik. Hogy Dorka milyen furcsaságra jött rá evés közben, azt ő maga árulta el. 
Busa Gabi felnyitotta Zozo szemét, hatalmas dologra jöttek rá a Bajnokok
Gabi és Zozo reggel átbeszélték a keddi Párbaj törénéseit és Gabi egy igazán fontos észrevételét osztotta meg Zozoval. Hogy mi volt az, az kattintás után kiderül!
Dave és Dorci érzik az elmúlt napok megpróbáltatásait, szörnyen fáradtak
Dave és Dorci sikeresen vették a keddi Párbajt, de a rengeteg futam sokat kivett belőlük, fáradtan keltek a Hármak Viadalának napján.
Játssz Velünk és nyerj Exatlon Hungary mez-csomagot!
Igazi Exatlon Hungary rajongó vagy? Akkor ez gyerekjáték lesz! Itt egy újabb alkalom, hogy értékes nyereményt nyerj! Töltsd ki kvízünket és legyen a tied egy Exatlon Hungary mez csomag! Ha helyesen válaszolsz mindegyik kérdésre, bekerülsz a szerencsések közé, akik közül kisorsoljuk a nyertest!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS