Címke: exatlon_hungaryDave változtatott taktikáján és teljesítményén még saját maga is meglepődött
Dave-nek nagyon jól esik, hogy minden Bajnok őt támogatja, ezáltal feltörtek benne a régi érzelmek, amikor egy igazán fontos meccsnél is kiálltak mellette.
Böjte Dave vs. Adu László Dániel 109. adás VI. futam
Az Adu által választott akadálypályán Dave vezet 4:1-re, ami azt jelenti, hogy amennyiben behúzza ezt a futamot, övé az első szett és egy lépéssel közelebb kerül az álmai megvalósításához.
Böjte Dave vs. Adu László Dániel 109. adás V. futam
Adu és Dave gigászi csatája az utolsó fejezethez érkezett, ugyanis ma eldől, ki lesz az Exatlon Hungary második évadának győztese. Vajon melyik férfi versenyző hagyhatja el Dominikát a fődíjjal a zsebében?
Tapintani lehet a feszültséget: Adu figyelmen kívül hagyta Gabi pacsiját
Busa Gabi szomorúan mesélte a Bajnokoknak, hogy Adu figyelmen kívül hagyta a szokásos futam utáni pacsit. A pirosak szerint Adu egyre idegesebb és feszültebb az állás miatt, ezért nem viszonozta a gesztust. 
Böjte Dave vs. Adu László Dániel 109. adás IV. futam
Az Exatlon Hungary utolsó versenynapján a férfi Döntőben Adu és Dave között dől el a fődíj sorsa.
Kempf Zozo úgy érzi, tartoznak Dave-nek annyival, hogy neki szurkolnak
Kempf Zozo és a Bajnok csapat mindig is támogatta Dave-et a játék során, ezért a Bajnok úgy érzi most is tartoznak neki annyival, hogy őt biztassák. Emellett az sem mellékes, hogy Zozot és Dávidot a kék fiú ejtette ki, ezért is örülnének, ha ő vinné el a trófeát. 
A Bajnokok szerint hatalmas erőt ad Dave-nek, hogy támogatják őt
A piros versenyzők egytől egyik Dave kispadján ülnek és szurkolnak a Kihívónak. Véleményük szerint ez hatalmas motivációt és önbizalmat ad neki. 
Böjte Dave vs. Adu László Dániel 109. adás III. futam
A férfi Döntő első fordulójában Dave is pontot szerzett, ezzel pedig kiegyenlítette az állást. Még bármelyikük számára nyitva áll a lehetőség, hogy megnyerje a fődíjat.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS