Címke: exatlon_hungaryAdut kínzó honvágy gyötri: ˝Jár a fejemben a gondolat, hogy hazamegyek˝
Adás előtt: Adu úgy érzi, hogy mélypontra került, nagyon nehezen viseli azt, hogy távol van párjától és gyermekétől. Az Előny játék reggelén Cservenák Alexa próbált lelket önteni társába, aki nagyon szeretne erős maradni lelkileg, hogy képes legyen véghez vinni célját: megnyerni az Exatlon Hungary-t.
Féktelen száguldás az Előny megszerzéséért - szerda 20.10
Melyik csapat kezdi Előnnyel a pénteki csütörtöki Végjátékot? Kiderül szerdán 20.10-kor az Exatlon Hungary vadonatúj adásából!
Exatlon Hungary - 40. adás galéria
Elképesztő Jutalmakért küzdöttek a versenyzők az Exatlon Hungary 40.. adásában. Éld át újra a legizgalmasabb pillanatokat!
Még sérülése sem hátráltatta Böjte Dave-t az elképesztő Jutalom megszerzésében
Kedden a Jutalom játékkal folytatódott az Exatlon Hungary, az elképesztő összecsapás végén pedig kiderült, melyik csapat nyerte a karibi élményprogramot. A győztes pont megszerzője, Dave még kisebb sérülést is szerzett a futama során, de még ez sem tántorította el céljától, jutalma pedig egy felejthetetlen wellness kaland volt.
Exatlon Hungary - 40. adás
Az Exatlon Hungary negyvenedik adásában a Jutalom játék során csaptak össze a Bajnokok és a Kihívók. A tét ismét a csillagválasztás joga volt, de hogy végül melyik csapatnak nyílt erre lehetősége, az kiderül a teljes adásból!
A Kihívók szerint a Bajnokok közt felszínes a kapcsolat
A kékek a jól megérdemelt pihenés után a csapategységről beszélgettek a táborban. A csapat egyetért abban, hogy a Bajnokok közt csak felszínes kapcsolat van, egyértelműen nincsenek olyan közel egymáshoz, mint ők. Dorka, Zalán és Adu kifejezetten Mórádi Zsoltot emelte ki, aki szerintük póker arccal csinálja végig a versenyt...
Kocsis Alexandra elkeseredett: ˝Kapom a pofonokat, kapom a csalódást˝
 A Bajnokok este a Villában osztották meg egymással aggályaikat. Kocsis Alexandra csalódott magában, mert úgy érzi mindent megtesz a győzelem érdekében, azonban mégsem sikerül neki: Nem tudja, min tudna még változtatni. Mórádi Zsolt szerint a versenyzőnek csak meg kell törnie a jeget, hiszen már így is van olyan ügyességi játék, amiben jobban teljesít, mint ellenfelei.
Böjte Dave teljesen beindult :˝Én ha meghallom a zenét, megindulok!˝
A Kihívók fergeteges pillanatokat éltek át: A medence szélén táncolva, koktélozva pihenték ki a nap fáradalmait. A latin ritmusoknak Böjte Dave örült a legjobban, aki saját bevallása szerint, ha zenét hall, teljesen megőrül és megállíthatatlanná válik.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS