Címke: exatlon_hungaryJóni Máté 81. adás I. pálya
Elkezdődött a férfiak harca a Bónusz játékban az 1 millió forintért. Vajon Máté mennyire volt gyors?
Rákóczi Renáta 81. adás I. pálya
A következő futamban Rákóczi Reni küzdött meg a bónuszért. Vajon mennyire volt motivált? 
Szabó-Thomka Hanna 81. adás I. pálya
Gelencsér Tímea felállította az alapidőt. Vajon Hanna meg tudja dönteni riválisa idejét?
Gelencsér Tímea 81. adás I. pálya
A Bónusz játék első versenyzője Gelencsér Tímea volt. Vajon milyen időt sikerült felállítania?
Újra felcsillant a remény a kiesett exatlonistáknak
Palik László hatalmas meglepetést okozott az Exatlon Hungary volt versenyzőinek, ugyanis nem csak a Szuperdöntő győztese távozhat pénzjutalommal, hanem a legjobb női illetve férfi versenyző is a kiesettek közül, viszont ezért újra bizonyítaniuk kell.  
Kata és Patrik kinyitotta a palackpostát: Megdöbbentő üzeneteket találtak
Mikor a Bajnokok és a Kihívók összeköltöztek a Villában, Gelencsér Timi kitalálta, írják meg, szerintük kik küzdenek meg a Szuperdöntőben. Most, hogy elérkezett a nagy összecsapás ideje Kata és Patrik izgatottan olvasta az üzeneteket. Hogy mit tippeltek a játékosok, azt a videóból megtudhatod!
Esztergályos Patrik úgy érzi, sok mindent köszönhet az Exatlon Hungary-nek
Rengeteg élménnyel gazdagodott a sportoló a verseny során, amit szeretne az Exatlon Hungary után is kamatoztatni. Patrik egy hihetetlen kalandnak lehetett a részese, és ez örök élmény marad számára. 
Megható: beteg kisfiú kívánságát váltotta valóra Ungvári Miklós
Csillogó szemekkel és hihetetlen boldogsággal fogadta a mindössze 9 éves Rolika, Ungvári Miklós felbukkanását, aki meglepte őt a Szent László kórházban. A beteg kisfiú az Exatlon Hungary és a Bajnok legnagyobb rajongója, minden este a televízió előtt szurkolt neki. Rolika születése óta rengeteg műtéten esett át, és a legnagyobb álma, hogy egyszer egyedül is képes legyen járni.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS