Címke: exatlon_hungarySzavazz! Szerinted az átmulatott éjszaka után, hogy fognak teljesíteni a Bajnokok?
A Jutalomjáték győzteseként egy testi-lelki feltöltődés lett a Bajnokok nyereménye. A fodrászat és a manikűr után egy dominikai bárba látogattak el a pirosak, ahol kiereszthették a gőzt, és önfeledten partizhattak. Vajon mi lesz ennek a következménye? Így is tudnak majd megfelelően bizonyítani a Végjátékban? 
Exatlon Hungary 53. adás galéria
Az Exatlon Hungary 53. adásában komoly nyeremények vártak a versenyzőkre! Idézd fel a Jutalomjáték legemlékezetesebb pillanatait!
Szabó-Thomka Hanna: ˝Ma eléggé komoly a tét˝- Csütörtök 19.15
Hihetetlen izgalmas küzdelmekre lehet számítani a Végjátékban, hiszen a Kihívók kevés létszámmal is tudják tartani a tempót a Bajnokokkal. A kérdés, hogy Salander Dorina csatlakozhat-e a kékekhez? Holnap 19.15-kor kiderül a TV2-n! 
Ilyen még nem történt: Hajnalig buliztak a Bajnokok
A Jutalomjátékban testi-lelki feltöltődést nyertek a Bajnokok, melynek egy esti parti is a része volt. Nézd meg a videót, melyből kiderül, hogyan mulattak önfeledten több hónap kemény versengés után a pirosak!
Ennyire csinosan még sosem hagyták el a Tábort a Bajnokok
A testi-lelki megújulás része volt egy kellemes vacsorával egybekötött parti is. A Bajnokok alig várták, hogy kiszakadjanak a Tábor falai közül, és ezt végre meg is tehették.
A Bajnok fiúk jobban élvezték a kényeztetést mint a lányok?
A Bajnokok győztek a Jutalomjátékban, így egy testi-lelki feltöltődés lett a nyereményük. A Tábor átalakult szépségszalonná, és mindenki megkapta a neki járó kényeztetést. Ungvári Miklós még körmösnek is beállt...
Mischinger Péter ezért szégyelli, hogy kinevette a Bajnokokat
A Kihívók örülnek, hogy a Bajnokok a testi-lelki feltöltődéssel gazdagodtak a Jutalomjáték során, hiszen remélik, hogy a jobb nyeremények még hátra vannak, amiket a Kihívók zsebelhetnek majd be. 
Esztergályos Patrik így esett a pedikűrös áldozatául
Szépségszalonná változott át a Tábor. A Bajnokok egy komplett testi-lelki megújuláson mentek keresztül. Hogy mennyire élvezték a kényeztetést a csapattagok, az kiderül a videóból.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS