Címke: exatlon_hungaryIlyen még nem volt a Táborban: Észveszejtő bulit csaptak a Kihívók
Hűsítő koktélok, tehetséges lemezlovasok, világszínvonalú fénytechnika: Szórakozóhellyé alakult át a Tábor egy éjszaka erejéig. A Kihívók fergeteges hangulatot varázsoltak a faházba, vagyis a Csoró Bongóba.
Mi lesz ebből: Szerepjáték a Kihívók táborában
Mindenki felvette a szerepét. Zalán a Csoró Bongó biztonsági őreként várta a diszkó vendégeit, akik mindent megtettek, hogy bejussanak a nem mindennapi buliba. 
Őrült gyorsaság: Kempf Zozo pályacsúcsal zárta az első gokart futamot
Kempf Zozo utolérhetetlen, tekintélyt parancsoló pályacsúccsal zárta a gokart pályán a kört!
Száguldás a végsőkig: Vajon ezt a futamot ki nyeri?
A Bajnokok elképesztő élményben vehettek részt és ezt ki is használták rendesen! Ha kíváncsi vagy, ki nyerte a rendhagyó futamot, kattints a videóra!
Kamerák előtt vallott hatalmas traumájáról Busa Gabi
Busa Gabi kamerák előtt mesélt a korábbi traumájáról és őszintén bevallotta, miért nem akart részt venni a gokartozásban. 
Teljesült egy álom: Kempf Zozo őrült izgalomba jött a gokartpálya láttán
A gokartpálya olyan izgalmakkal kecsegtetett Kempf Zozonak, hogy őrületes hangulatba került a Bajnok!
A Kihívókat sokkolta Kocsis Szandi teljesítménye: ˝Nem lehet megállítani˝
Pap Dorci és a Kihívó lányok meglepődve fogadták Kocsis Szandi elképesztő teljesítményét. Szerintük amióta harmadik győztes Párbajáról is visszatért, a Bajnok megállíthatatlan. Adu szerint ezt a mentalitást úgy is elő lehet idézni ha nem Párbajoznak, csak meg kell keresni a megfelelő motivációt a mindennapokban is. 
Szabó Dorka örül, hogy Szandi nyitott a Bajnokok felé
Szabó Dorka elárulta, örül, hogy tisztázták a helyzetet Szandival és boldogsággal töltötte el, hogy csapattársuk nyitott feléjük, szerinte innen már csak felfele vezet az út.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS