Címke: exatlon_hungaryAddig futnak, amíg bírnak: Kik lesznek a végső Döntősök? - csütörtök 19.30
Pokoli küzdelem a végső Döntőbe jutásért: Vajon a lányoknál Busa Gabi vagy Szabó Dorka, a fiúknál pedig Kempf Zozo vagy Böjte Dave jut be a Fináléba Dorci és Adu mellé? Kiderül csütörtökön 19.30-tól a TV2-n!
Exatlon Hungary - 106. adás galéria
Idézd fel galériánkból a Hármak Viadalának izgalmait!
Exatlon Hungary - 106. adás
Egy újabb Hármak Viadalán kellett szembenézniük egymással a versenyzőknek. Hogy melyik férfi és női versenyző biztosította be magát a fináléba, az a teljes adásból kiderül!
Busa Gabi elengedi a versenyt? - ˝ Azt se bánom, ha Dorka jut tovább˝
Busa Gabi Zozonak elmondta, sok volt számára a három napos pihenő, teljesen kiesett a játékból fejben. Gabi bevallotta, nem bánná már azt sem, ha Dorka jutna tovább, azonban Zozo gyorsan helyre tette csapattársát.
Kempf Zozo sportszerűtlennek tartja a Kihívó fiúk játékát?
Kempf Zozo sokat bosszankodott a nap folyamán. Az ügyességi is kifogott rajta, illetve úgy érzi Dave és Adu máshogy játszottak ellene, mint egymás ellen. 
Adunak nem a részvétel a fontos, hanem a győzelem
Adunak többször adott erőt családja a verseny során. Hogy ne legyen hiábavaló a nélkülük eltöltött időt, másra sem tud gondolni, csak a győzelemre. 
Pap Dorci szüleinek bizonyítana: ˝Szeretném nekik megmutatni, hogy felnőttem˝
Dorcit és Adut szeretteik repítették előre a Hármak Viadalán. Adunak párja, Dorcinak apukája szavai motiválták a verseny során. Dorci könnyes szemmel vallott arról, szeretné, ha szülei büszlék lennének rá. 
Szabó Dorka sírva ismerte be: ˝Egyedül érzem magam˝
Dorka terve sajnos nem úgy sikerült, ahogy gondolta, nem nyerte meg a Hármak Viadalát. Úgy érzi egyedül maradt senkire nem számíthat, hiszen Gabival holnap ellenfelek lesznek, Zozo pedig Gabi lelki támasza. 

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS