Címke: exatlon_hungaryNehéz választás: Ezek a pályák izzasztják meg a Döntősöket
Palik László igencsak meglepte a versenyzőket amikor váratlanul meglátogatta őket a Villában. A műsorvezető egy különleges feladat elé állította a harcosokat, kiválaszthatták a Döntő pályáit. 
Exatlon Hungary 79. adás galéria
Elképesztő harcot vívott egymással a dupla Párbajban Rákóczi Reni, Gelencsér Timi, Mischinger Péter és Esztergályos Patrik. 
Kiderült, hogy mi vár az Exatlon Hungary versenyzőire a Döntőben
A versenyzők már a lefekvésre készülődtek, amikor váratlanul betoppant hozzájuk a Villába Palik László. Az Exatlon Hungary műsorvezetője nem oktalanul érkezett a játékosokhoz, ugyanis egy elég fontos mondandója volt, mégpedig a Döntő igen komoly játékszabálya.
Gelencsér Tímea szerint Huszti Katalin most a csúcson van
Timi kemény összecsapásra számít Kata ellen, úgy érzi a Kihívó most a legjobb formájában van, nem lesz könnyű ellene győzni. A Bajnok viszont tanult az elmúlt napokból és hetekből, így mentálisan felkészültebben tud majd a rajthoz állni.
Gelencsér Tímea: Reni ellen nyerni nem volt jó érzés
Rákóczi Reninek véget ért az Exatlon Hungary, de ellenfele Gelencsér Tímea viszont tovább küzdhet a fődíjért. A győztes viszont nem örülhetett felhőtlenül, Reni hiánya már most megérintette.
Dombi Rudolf tiszteli Gelencsér Tímea döntését
Dombi Rudolf szerint beigazolódott, hogy a Medálokat valóban a kék ellen gyűjtik, Timi segítsége pedig nagyban hozzájárult Esztergályos Patrik sikeréhez.
Gelencsér Timi könnyekben kitörve: ˝Reninek itt lenne a helye, nagyon sokat tett a csapatért˝
Gelencsér Timi ismét elérzékenyült, és Palik Lászlónak elmondta, nem gondolta volna, hogy a legjobb négy közé jut. Timi úgy érzi, hogy Rákóczi Reninek is a Döntőben lenne a helye, és nélküle, most nem jutott volna el idáig.
Esztergályos Patrik szerint ezért sikerült legyőznie Mischinger Pétert
Esztergályos Patrik a Párbaj után elárulta, hogy sikerült elérnie a számukra legideálisabb forgatókönyvet, ugyanis a férfi Döntő résztvevői Esztergályos Patrik és Dombi Rudolf lesznek.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS