Címke: exatlon_hungaryPap Dorci kiborult a kispadon: Novák Zalán tette helyre a Kihívót
˝Nyugodjál meg˝ - kérte Zalánt Dorcit. A Kihívóban tombol a feszültség, nem véletlen, hiszen a tét hatalmas. Mérgelődve borult ki a kispadon az elvesztett pontja után. 
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás X. futam
Újabb pontot szerzett Gabi. Vajon lendülete a döntő végéig kitartott, vagy fordult a kocka?
Kempf Zozo jobban izgul Gabiért, mint korábban saját magáért
Kempf Zozot meglepte Busa Gabi teljesítménye, de bízik benne, hogy ezek után még jobban belejön a dobásba egykori csapattára. Zozo elmondta, nagyon izgul Gabiért, sokkal jobban, mint magáért a bronzéremért folytatott harcban. 
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás IX. futam
A 2. fordulóban is rögtön az első futam után átvette a vezetést Gabi. Hihetetlen izgalmakat tartogatott a döntő hátralévő része!
Zalán Dorciról: ˝Nagyon nagy példát tud mutatni a fiataloknak˝
Újra összeállt a kék csapat: Hatalmas energiákkal szurkolnak Dorcinak a Kihívók a kispadról, ami nagyon feltölti a 18 éves versenyzőt. Zalán Gelencsér Timinek elmondta, büszke csapattársára és örül, hogy ennyi idősen idáig eljutott. 
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás VIII. futam
A döntő a Dorci által választott pályán folytatódott. Vajon a Kihívó terepén ki volt az ügyesebb? 
Pap Dorci úgy érzi nincs más választása: ˝Meg fogom csinálni˝
˝Egy életem, egy halálom˝- biztatta Adu csapattársát a következő küzdelem előtt. Dorci jól tudja, az erőviszonyok nagyon egyenlőek közte és Gabi között, de most elérkezett a pillanat, hogy az utolsó leheletéig harcoljon. 
Adu szerint Dorcinak nincs miért szégyenkeznie, szépen helyt állt
Adu nagyon bízik Dorciban és szeretné ha Kihívó csapattársa hozná el a trófeát. Szerinte Dorci szépen helyt állt a Gabi által választott pályán is, a sajátján pedig egyenesen remekelni fog. 

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS