Címke: exatlon_hungaryExatlon Hungary - 102. adás
Elérkezett az első Négyek Viadala napja, mely során a négy legjobb női versenyző csapott össze egymással!
Busa Gabriella azt szeretné, ha Zozo és ő is a döntőbe jutna
A kezdetektől egy csapatot alkotó Zozo és Gabi továbbra is egymásnak drukkolnak: A két versenyző az este folyamán megbeszélték, hogyan juthatnának mindketten döntőbe...
Kempf Zozo Busa Gabinak: ˝Nem véletlenül neked a legjobb a statisztikád˝
Kempf Zozo elismerően nyilatkozott Busa Gabi mai teljesítményéről: Zozo le volt nyűgözve a versenyző eredményétől, ami a statisztikákban is egyértelműen meglátszik...
Már a pálya szélén elindult a harc a döntős fiúk között
Zozo, DÁvid, Adu és Dave nagyon örültek régi csapattársaik felbukkanásának. A fiúk között máris elindult a harc, vajon ki fog a leghangosabban szurkolni nekik. Vajon Zalán üvöltése vagy Olivér sirály hangja lesz a dominálóbb?
Sokkolta a döntős lányokat régi csapattársaik felbukkanása
A döntős lányokat szinte sokként érte amikor meglátták régi csapattársaikat! Nagyon örültek, hogy újra találkozhattak velük és itt lesznek mellettük a fontos pillanatoknál. Elárulták, olyan, mintha csak pár napja estek volna ki a játékból. 
Dave szerint ezt a taktikát kell folytatnia Vikinek és Dorcinak a döntőbe jutáshoz
A Kihívó csapat tagjai az este folyamán átbeszélték a pályán történteket: Dave szerint Dorci nagyon közel volt Gabihoz, Dorkát pedig egyértelműen ki tudja ejteni, ha kitartó marad.
Derzsi Viki úgy érzi, mindent beleadott a napba: ˝Nem vagyok csalódott..˝
Derzsi Viki a Kihívóknak az este folyamán elárulta, nem csalódott, bár sajnálja, hogy nem tudta legyőzni Gabit. A versenyző a vereség ellenére úgy érzi, mindent megtett a siker érdekében, így tiszta a lelkiismerete a verseny végkimenetelével kapcsolatban.
A soha nem látott küzdelem mellett Kempf Zozo sem tudott elmenni szó nélkül
Kempf Zozo-t megdöbbentette a durva küzdelem, amit a női Négyek Viadalán látott. A versenyző nem számított rá, hogy ekkora küzdelem lesz a döntőbe jutásért, véleménye szerint ember feletti a teljesítmény, amelyet a lányok ma hoztak.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS