Címke: exatlon_hungaryKihirdették a női győztest: Busa Gabriella lett az Exatlon Hungary aranyérmese
Egy 108 napos maratoni küzdelem után megérdemelten állhatott a dobogó felsőfokára Busa Gabriella, aki az élményeken túl gazdagabb lett 15 millió forinttal is.
Itt a vége: Az Exatlon Hungary női Bajnoka Busa Gabi lett
A Döntőnek vége, Busa Gabi fényes győzelmet aratott Pap Dorci felett, így ő lett az Exatlon Hungary második évadának női Bajnoka. 
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás XIV. futam
Óriási volt az izgalom! Mindösszesen egy pont választotta el Busa Gabriellát az Exatlon Hungary fődíjától és a Trófeától.
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás XIII. futam
Dorci kezdte behozni lemaradását Gabi ellen. Vajon még időben volt a Kihívó vagy Bajnok-győzelemmel zárult az Exatlon Hungary második évada?
Aduék óriási önbizalmat adtak Dorcinak: Ezzel biztatták csapattársukat
˝Most kell extrának lenni˝ - Aduék ezerrel szurkolnak Dorcinak a kispadról, megpróbálták egy picit mentálisan összerakni csapattársukat, mert úgy érezték a Kihívó már fejben feladta a küzdelmet. 
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás XII. futam
Az Exatlon Hungary 2020-as versenysorozatának 1900-ik futama következett, ami ennyi idő után is tudott meglepetéseket okozni.
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás XI. futam
Megállíthatatlan volt Busa Gabi, aki hihetetlen energiával vetette bele magát az újabb futamba a 108. versenynapon.
Dave nem tagadja: ˝Gabi fejben sokkal jobban ott van˝
Dave szerint Dorci elfáradt és nagyon nagy a teher rajta. Úgy gondolja a biztatás itt már kevés, Gabi sokkal jobban rendben van mentálisan. 

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS