Címke: exatlon_hungary



Palik László ismertette a szabályokat: így fog zajlani a Döntő
Ha kíváncsi vagy milyen szabályok lépnek érvénybe a Döntőben, akkor kattints és nézd meg a videót!
Gelencsér Timi: ˝Most vagy soha˝
Gelencsér Timi nagyon aggódott, hogy a legfontosabb napján Reni nem tudja őt támogatni. De Palik László meglepetésének hála, Reni szurkolhat csapattársának a pálya széléről. 
Huszti Kata: Ha távoznom kell, jó érzéssel és mosollyal szeretném megtenni
Katának nagyon tetszettek Rákóczi Reni szavai a búcsúzásnál, így megfogadta, ő is csak pozitív felfogással szeretne távozni a versenyből. 
Dombi Rudolf Palik Lászlónak: ˝Nem várt vendég voltál˝
Palik László egy új tüzet lát az olimpiai bajnok kajakos szemében. Dombi Rudi megmagyarázta, miért érzékelheti ezt a műsorvezető.
Esztergályos Patrik estébe nyúló összecsapásra számít
Patrik megtiszteltetésnek érzni, hogy a legjobb négyben lehet, de minden meg fog tenni, hogy a Szuperdöntőben is még itt állhasson.
Mischinger Péter: ˝Patriknak szurkolok!˝
A kiesett versenyzők a pálya mellett ülve nézhetik a futamokat. Hannát rossz érzés fogta el, úgy érzi, még ő is szeretne harcba szállni. Mischinger Péter Palik Lászlónak elárulta, Patriknak szurkol. Jóni Mátéban is hiány tombol, Reni pedig már élvezi, hogy nincs rajta a stressz. 
A Döntősök nem hittek a szemüknek: ezzel lepte meg őket Palik László
Palik László egyedül érezte magát a tribünön, de gyorsan megoldotta a helyzetet. Hogy mivel lepte meg a Döntősöket, az a videóból kiderül!
Gelencsér Timi bízik benne, hogy Katának nem fog menni az ügyességi játék
Timi abban reménykedik, hogy az általa választott ügyességi játék nem fog menni Katának. Dombi Rudi próbálja nem teherként felfogni a mai versenyt.



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS