Címke: exatlon_hungaryA Bajnokok szerint elég nagy különbségek vannak köztük és a Kihívók között
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették, hogy bizony vannak különbségek a két csapat stílusa között, de ez összegyúrható, ha akarják. 
Novák Zalán csalódott: Olyan érzések kavarognak bennem, amiket leírni sem tudok...
Novák Zalán egy kis időre még pihenni fog, nagyon csalódott érzi magát a mai teljesítménye után. 
Exatlon Hungary - 66. adás galéria
 A dominikaiak ellen folytatódott a Nemzetek Kupája! A legjobb pillanatokért lapozd át galériánkat! 
Tóth Dávidból rengeteget kivett a futama, még nem érzi magát teljesnek a Bajnok
Tóth Dávid tegnap még el sem tudta volna képzelni, hogy pályára álljon, ma azonban egy sikeres futamot tudhatott maga mögött. A Bajnok eléggé fáradtnak érezte magát a futam után, úgy érzi, még nem gyógyult meg száz százalékosan. 
Döbbenetes tényt fogalmaztak meg a Kihívók: A két csapat egyesülése, nem igazi egyesülés
A Kihívók szerint a Bajnokok rettentően furcsán viselkednek a pályán, nem biztatják egymást, nem mutatják ki örömüket annyira. Dave kifejtette, hogy szerinte őt is lenézik ötletei miatt, és nem tisztelik. A kékek szerint, talán nem is annyira szoros ez az egyesülés, mint amilyennek szerették volna. 
A Kihívók szerint Kempf Zozo összevissza beszél
A Kihívók bár egy csapatot alkotnak most a Bajnokokkal, nem minden esetben értenek velük egyet. Most például azon gondolkoztak, hogy vajon hogyan érthették azt, amit a mai küzdelem előtt mondtak, és előjött az is, hogy vajon miért nem teljesített olyan jól Zozo. 
Besenyei Boglárka vs. Karina Fermín Hernández 66. adás
Ezen a Futamon múlhat minden, a Dominika ellen folytatott küzdelemnek pontot rakhat a végére Besenyei Boglárka. Vajon sikerül neki?
Csibi Gergő vs. Bernald Steward Laureano 66. adás II. futam
Csibi Gergő hatalmas feladat előtt áll: A meccslabdához jutó csapatát most a vélhetően legerősebb dominikai játékos ellen kell győzelemre vinnie!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS