Címke: exatlon_hungaryDorci lezártnak tekinti a vitát Bogival: ˝Innentől kezdve nem kötelező beszélgetnünk˝
Pap Dorci lett az Exatlon Hungary második évadának női ezüstérmese. Dorci nagyon boldog, hogy az első naptól az utolsóig itt lehetett, és örül Gabi győzelmének. Exkluzív interjúnkban mesélt a Döntő izgalmairól, legjobb pillanatairól és Bogival való konfliktusáról is.
Éld át újra Pap Dorci legjobb pillanatait!
Pap Dorci ezüstérmes lett az Exatlon Hungary versenyében. A Kihívó a kezdetektől a legvégéig kitartott, ám a legfontosabb napon a második helyre volt elég ereje. Legjobb pillanatait egy csokorba szedtük nektek. 
Kihirdették a női győztest: Busa Gabriella lett az Exatlon Hungary aranyérmese
Egy 108 napos maratoni küzdelem után megérdemelten állhatott a dobogó felsőfokára Busa Gabriella, aki az élményeken túl gazdagabb lett 15 millió forinttal is.
Itt a vége: Az Exatlon Hungary női Bajnoka Busa Gabi lett
A Döntőnek vége, Busa Gabi fényes győzelmet aratott Pap Dorci felett, így ő lett az Exatlon Hungary második évadának női Bajnoka. 
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás XIV. futam
Óriási volt az izgalom! Mindösszesen egy pont választotta el Busa Gabriellát az Exatlon Hungary fődíjától és a Trófeától.
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás XIII. futam
Dorci kezdte behozni lemaradását Gabi ellen. Vajon még időben volt a Kihívó vagy Bajnok-győzelemmel zárult az Exatlon Hungary második évada?
Aduék óriási önbizalmat adtak Dorcinak: Ezzel biztatták csapattársukat
˝Most kell extrának lenni˝ - Aduék ezerrel szurkolnak Dorcinak a kispadról, megpróbálták egy picit mentálisan összerakni csapattársukat, mert úgy érezték a Kihívó már fejben feladta a küzdelmet. 
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 108. adás XII. futam
Az Exatlon Hungary 2020-as versenysorozatának 1900-ik futama következett, ami ennyi idő után is tudott meglepetéseket okozni.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS