Címke: exatlon_hungarySzabó Dorka elárulta, minek köszönheti sikerét a Hármak Viadalán
Most már bizots: Szabó Dorka biztosította helyét a három legjobb női versenyző között. Hogy hogyan állt a küzdelemhez, valamint, hogy minek köszönheti sikerét, arról Gelencsér Timinek mesélt a győzelme után.
Pap Dorci: ˝Most érzem azt, hogy elfáradtam˝
Pap Dorci kimerülten ült le a kispadra a veresége után. A Kihívó úgy érzi, négy hónap után most fáradt el fejben és testben egyaránt.
Eldőlt: Szabó Dorka nyerte a Hármak Viadalát, Pap Dorcira Párbaj vár
Szabó Dorka fantasztikus teljesítménnyel, életvesztés nélkül nyerte meg a Hármak Viadalát, ezzel pedig bejutott a legjobb három női versenyző közé. A végeredmény azt is jelenti, hogy Pap Dorcinak Derzsi Vikivel kell majd megharcolnia az egyetlen szabad helyért a legjobbak között.
Szabó Dorottya vs. Pap Dorci 104. adás V. futam
Elképesztően izgalmas csatát vívott egymással Dorka és Dorci! 
Csibi Gergő nem lepődött meg Szabó Dorka teljesítményén
Gergő nagyon örül, mert szerinte Szabó Dorka végre megmutatta, hogy mire képes igazából.
Szabó Dorottya vs. Pap Dorci 104. adás IV. futam
Kegyetlen út vezet a döntőbe és ezt mindenkinek át kell vészelnie. Dorka vagy Dorci? Már nincs sok, hogy kiderüljön az eredmény!
Novák Zalán Pap Dorciról: ˝Kéne neki egy-két atyai pofon˝
Novák Zalán nincs megelégedve Pap Dorci teljesítményével, szerinte egykori csapattársa elfáradt testileg és lelkileg is.
Pap Dorci kifáradt: ˝Nem bírom, gyerekek˝
Pap Dorcit nagyon kimerítette a küzdelem, és bár társai mindent megpróbáltak, hogy segítsenek rajta, a Kihívó mégis úgy érezte, nem bírja a versenyt.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS