Címke: exatlon_hungaryBusa Gabriella vs. Derzsi Viktória 37. adás II. futam
Megszerezték az első pontjukat a Kihívók a Végjáték Végjátékában. A rajtnál Gabi és Viki készült fel a következő futamra.
Kempf Zozo vs. Novák Zalán 37. adás I. futam
Elkezdődött a Véjáték Végjátéka, ami 5 nyert meccsig tartott. A tét a másnapi Párbaj elkerülése volt.
Mórádi Zsolt lelkesítő beszéddel próbálta motiválni a Bajnokokat
Bár a Bajnokok eddig sikerrel vették a nap kihívásait, még mindig vár rájuk egy nagyon fontos küzdelem. Mórádi Zsolt egy kis lelkesítő beszéddel próbálta motiválni csapatát, akik biztosították arról, hogy mindent beleadnak majd a harcba a nap hátralévő részében.
Deres Ádám kemény szavakkal motiválta társait: Félelem senkinek se legyen a szemében
Az elkövetkezendő öt meccs nagyon sokat fog számítani a Kihívók számára, ugyanis ezen múlik az, hogy kék vagy piros versenyző távozik-e majd a holnapi nap folyamán. A Kihívók egymást biztatva vágtak neki a futamoknak, félelem és önmagukban való kételkedés nélkül.
A Végjáték második fordulójának győztes csapata jól megkavarta a szálakat
Az állás most 1-1, hiszen most is a Bajnokok nyertek. Jön hát a Végjáték Végjátéka, most dől majd el, hogy holnap kék vagy piros versenyzőnek kell-e majd távoznia az Exatlonból.
Busa Gabriella vs. Derzsi Viktória 37. adás
9:6 az állás a Bajnokok javára, akiket csak egy hajszál választott el a győzelemtől, ezért Gabin és Vikin volt a világ szeme.
Mórádi Zsolt vs. Deres Ádám 37. adás
Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Ádámnak mindet erejét be kellett vetnie, hogy ne húzzák be a győztes pontot a pirosak.
Szabó Dorottya vs. Pap Dorka 37. adás
Adunak az előző futamban sikerült hátrányból nyernie. Vajon ez sikerült Dorcinak is?

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS