Címke: exatlon_hungaryBöjte Dave nem gondolta volna, hogy a Döntőig jut: ˝Alábecsültem magamat˝
Adás előtt: Böjte Dave még sosem volt olyan nagy összeg közelében, mint az Exatlon Hungary fődíja. A Kihívó azt is elárulta, nem gondolta volna, hogy eljut a Döntőig, hiszen mindig is önbizalomhiánnyal küzdött, és a többieket sokkal ügyesebbnek tartotta.
Adut párja mentette meg: ˝Rossz úton jártam, nagyon rossz úton˝
Adás előtt: ˝Nem kell ahhoz a bűnözés, hogy pénzed legyen˝ - Adu teljesen megnyílt a kamerák előtt, és őszintén mesélt arról, hogyan ismerkedett meg szerelmével, és hogyan menekült meg attól, hogy rossz ember váljon belőle.
Busa Gabi szívesen átadja a döntőben szerzett tapasztalatát a finalista fiúknak
Busa Gabi kameránknak elárulta, habár Aduval és Dave-el nem voltak csapattársak, szívesen átadja a döntőben szerzett tapsztalatait nekik, hogy ezzel segíteni tudja őket. 
Besenyei Bogi mindent meg fog tenni, hogy segítse Dave-et a döntőben
Besenyi Bogi elárulta, Böjte Dave-nek szurkol a fiúk Döntőjében. Szerinte csapattársa nagyon megérdemli a győzelmet, és mindent meg fog tenni, hogy segítse barátját.
Orbán Olivér nagyon szoros küzdelemre számít a férfi Döntőben
Orbán Olivér extra videónkban elárulta, melyik fiúnak szurkol az Exatlon Hungary döntőjében. 
Eget rengető adatok az Exatlon Hungary második évadáról
Az utolsó versenynapon hoztunk nektek pár érdekes információt az Exatlon Hungary idei évadáról!
Pap Dorci szerint Bogi megszűnt Kihívónak lenni
Pap Dorcinak feltettük a Ti kérdéseiteket! A Kihívók legjobbja elmondta, ő mindig mindenkinek elmondja a véleményét még akkor is, ha az túl nyers. Őszintén beszélt a Bogival való vitájáról, és az emiatt ért támadásokról is. Dorci egy olyan információt is elárult a videóban, amit idáig sokan nem tudtak róla...
Különleges kapcsolat köti össze a Bajnokokat: ˝Ez a verseny után is folytatódik...˝
Szabó Dorka őszintén válaszolt azokra a kérdésekre, melyeket ti tettetek fel neki. A női mezőny bronzérmese elárulta, a Bajnokok közötti barátság a műsor után is folytatódni fog, még olyan játékosokkal is beszél, akikkel nem is szerepeltek együtt a műsorban.  Pontot tett a Tóth Dáviddal való kapcsolatának is a végére.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS