Címke: exatlon_hungaryDombi Rudolf: ˝Áldott embernek érzem magam˝
Rudi nagyon hálás, hogy átélhette ezeket az élményeket amiket az Exatlon Hungary adott neki. Sok mindennel gazdagodott az elmúlt hónapok alatt, amiket szeretteinek szeretne tovább adni. 
Esztergályos Patrik könnybe lábadt szemmel üzent a családjának
Esztergályos Patrik szerint, az edzője most biztos boldog és elégedett a teljesítményével. Amikor alkalma nyílt a Bajnoknak, hogy családjának üzenjen, elállt a szava és könnyek lepték el a szemét. 
Elevenítsd fel Dombi Rudolf legjobb pillanatait!
Dombi Rudolf a kezdetektől fogva a Bajnokok csapatát erősítette, azonban számára ma véget ért a verseny. Kattints, és elevenítsd fel a legjobb pillanatait!
Dombi Rudolf: ˝Egy verseny nem a sértődésekről szól˝
Dombi Rudolf exkluzív interjúban mesélt az Exatlon Hungary-ben megélt élményeiről. Nagy jövőt jósol Patriknak  az életben, és egyáltalán nem bánja, hogy csapattársa került a Szuperdöntőbe. A Bajnok megszólalt a csapattársaival való összetűzésről is.
Esztergályos Patrik vs. Dombi Rudolf 80. adás IX. futam
Dombi Rudolfnak itt az utolsó esélye, hogy egyenlítsen, azonban, ha veszít, akkor Esztergályos Patrik lesz az Exatlon Hungary férfi bajnoka!
Esztergályos Patrik vs. Dombi Rudolf 80. adás VIII. futam
Csak egy cél motiválja a versenyzőket, a győzelem. Vajon ezúttal Esztergályos Patriknak vagy Dombi Rudinak sikerült?
Esztergályos Patrik vs. Dombi Rudolf 80. adás VII. futam
A férfiak közötti gigászi csata folytatódott, ugyanis ismét összecsapott egymással Esztergályos Patrik és Dombi Rudolf!
Esztergályos Patrik vs. Dombi Rudolf 80. adás VI. futam
Az első szettet Patrik nyerte. Most Rudin a sor.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS