Címke: exatlon_hungaryBöjte Dave-et álmatlan éjszakák gyötörték az elmúlt napokban
Dave Palik Lászlónak bevallotta, nem igazán aludt sokat, hiszen nagyon izgul már a végkifejlet miatt. 
Böjte Dave: Egész életemben nem tapasztaltam annyit, mint az Exatlonban
Dave hatalmas változáson esett át a műsor alatt, nagyon sokat tapasztalt és tanult magáról. Adu egyáltalán nem sejti mi történhetett a nagyvilágban, mennyire kedvelik őt vagy nem szeretik őt, de egy biztos, várja hogy mit tartogat neki az élet az Exatlon után. 
Dave és Adu eljátszottak a gondolattal: Erre költenék a fődíjat
Dave még soha nem látott ennyi pénzt, ezért még el se tudja képzelni, hogy mire költené az összeget, de egy biztos: Egy részét családjának adná. Adu vállalkozást indítana és lakást venne belőle családjának. 
Böjte Dave-nek sok konfliktusa volt kisfiús kinézete miatt
A Kihívó a műsor alatt döbbent rá, hogy nagyon rosszul viseli a nehéz és feszült pillanatokat a verseny alatt. Elárulta, sokszor volt konfliktusa kisfiús ábrázata miatt, lehet ebből adódik, hogy ennyire rosszul kezeli ezeket a szituációkat.
Adu szerint Dave pozitív szemléletének nagyon sokat köszönhet a csapat
Adu szerint Dave pozitív kisugárzása nagyon sokat lendített a csapaton egy-egy rossz napon, hiszen ő a legkilátástalanabb helyzetben is mindig tartotta bennük a lelket és az egész csapatra hatással volt a fiú gondolkodásmódja. 
Böjte Dave-nek mindennél fontosabb volt a hangulat és az összetartás
Böjte Dave elárulta, kezdetben Alexa volt, aki a legközelebb állt hozzá, ezért megtört, miután őt elvesztette, de szerencsére onnantól kezdve a Kihívók többi tagjára is mindig számíthatott. Dave-nek a legfontosabb motivációja az volt a versenyben, hogy egy csapatként, jó hangulatban küzdjenek meg a Bajnokokkal.
A férfiakon a sor: Dave és Adu életük egyik legnagyobb harcára készülnek
 Palik László ismertette és megmutatta a mai verseny tétjét, ami nem kevesebb mint a legjobbnak járó trófea és természetesen az ezzel járó 15 millió forint!
Adu megbánta tetteit: ˝Nem éreztem át a súlyát, mennyire kitaszítottuk˝
Adás előtt: Adu sok mindenben megváltozott a Dominikán töltött 109 nap alatt. A versenyző már nem ítél csak a külső alapján, azt pedig nagyon megbánta, ahogy társával korábban viselkedett.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS