Címke: exatlon_hungaryNovák Zalán visszatért a Kihívók közé: Közölte az orvosok döntését
Novák Zalán kórházi ellátásra szorult sérülése után, a kivizsgálások után pedig visszatért a Kihívók Villájába, hogy közölje az orvosok által felállított diagnózist. Vajon mi lesz a Kihívó sorsa? Kattints a videóra és kiderül! 
Elérkezett a Párbaj napja: Egy kihívó végleg távozik - Péntek 20.00
A Kihívók csapatából egy versenyzőnek búcsúznia kell az Exatlon Hungary játékától! Ne feledd, 20.00-tól Exatlon Hungary a TV2 műsorán!
Poór Brigitta lett a nap hőse a Bajnokoknál
A Bajnokok nagyon megdícsérték a lányokat a mai nap után, legfőképpen Poór Brigittát, aki elmondta, úgy érzi jót tesz számára az adrenalin. A stressz óriási volt a csapaton, de végül sikeresen legyőzték a kékeket!
Újabb nehéz feladat vár Pap Dorkára: ˝Utálom ezt a szerepet...˝
A Kihívó lánynak meg kell birkóznia a gondolattal, hogy hamarosan újabb nagy döntés vár rá. Dorci szomorúan közölte csapattársainak, hogy nagyon nem örül szerepének, de muszáj lesz majd megmondania, hogy ki legyen a párbajellenfél.
Ez a versenyző már biztos résztvevője a holnapi Párbajnak
Eldőlt, hogy a Kihívóknak kell a holnapi Párbajba versenyzőt delegálnia. Most két lánynak kell egymás ellen mennie, így a leggyengébb statisztikájú Cservenák Alexandra ellenfelét Pap Dorka választja ki majd.
Novák Zalánt mardossa a bűntudat: Nem tudja feldolgozni, amit társai ellen tett
A Kihívó bár azért sérült meg, mert keményen küzdött a csapatáért, mégis rosszul érzi magát hátsérülése miatt, hiszen így nem tudta támogatni a többieket.
Cservenák Alexandra megküzdött a démonaival: Végre megtört a jég
Négyszer mellényben sikerült hoznia a kékeknek az adott futamot, ez pedig óriási dolog. A küzdelem végig nagyon szoros volt a Bajnokok és a Kihívók között, és hiába vesztettek a Kihívók, mégis hatalmas löketet kaptak a továbbiakhoz.
Emberfeletti teljesítményt nyújtottak a Kihívók, az utolsó pillanatig küzdöttek
A kékek a 6 kg-os mellény ellenére is fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Bár az előző két nap sem sikerült számukra, mégis hatalmasat ment a csapat, óriásit küzdöttek az utolsó pillanatig.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS