Címke: exatlon9Szent a béke Mischinger Péter és Bán Norbi között?
A Kihívók újabb győzelmet arattak a kilencedik adásban, de nem csak emiatt örülhettek, hiszen úgy tűnik, hogy Bán Norbert és Mischinger Péter végre megbékéltek egymással. Hogy hogyan vélekedik a helyzetről a két versenyző, kiderül a videóból!
Ungvári Miklós: ˝Én vagyok a leggyengébb láncszem˝
A Bajnokok újabb vereséget szenvedtek, helyzetüket pedig a Villában értékelték a verseny után. Kiderült, hogyan gondolják a jövőt, valamint az is, miért gondolja azt Ungvári Miklós, hogy a pénteki adás során ő fog majd kiesni...
˝Egy család vagyunk˝ - Vége Bán Norbi és Mischinger Péter harcának?
Az Exatlon Hungary kilencedik adásának végén még Palik László is elismerését fejezte ki Mischinger Péternek és Bán Norbertnek azért, amiért félre tudták tenni a köztük lévő feszültséget, ennek köszönhetően pedig csak a versenyre tudtak koncentrálni.
Rendhagyó tortával ünnepelték a Kihívók Szabó-Thomka Hanna születésnapját
Szabó-Thomka Hanna Dominikán ünnepelte születésnapját, melyet csapattársai természetesen nem hagyhattak figyelmen kívül, sőt még egy nem mindennapi tortával is meglepték a lányt!
Dombi Rudolf vs. Mischinger Péter 9. adás
Nagy tempóban indultak a pályán, ám Rudolf elesett. Ez okozott neki némi hátrányt. Sikerül felzárkóznia, esetleg győznie a futamban?
Rákóczi Renáta vs. Palásti Ágnes 9. adás
Az előző futamon Ágnessel szemben Reni nyert. Most a visszavágón melyik lány tud pontot szerezni a csapatának?
Ungvári Miklós vs. Kása András 9. adás
Ungvári Miklós Kása Andrással mérkőzött meg a második körben. 7-5 az állás a Kihívók javára, ám még semmi sincs veszve, ugyanis 10 pontig megy a verseny. Ki szerzi meg a pontot a csapatának?
Fodor Rajmund vs. Rozs Gergely 9. adás
5-5 az állás, ám most az egyik csapat behúzhat egy pontot, ezzel átveheti a vezetést. A Bajnokok vagy a Kihívók léphetnek előre?

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS