Címke: exatlon5Mischinger Péter lába már nem csak a sérülése miatt lila
Fagyosan telt a Kihívók első éjszakája a Táborban, olyannyira, hogy a több réteg ruha ellenére Mischinger Péter amúgyis fájós bokája tovább lilult a hideg hatására. 
Esztergályos Patrik nehéz helyzetben van, ez gyötri a Bajnokot
Patrik a reggelét a parton merengve indította. A Bajnok elárulta Rudinak, hogy egyre nehezebben tud megküzdeni a hiányérzettel, ami a rég nem látott szerettei, és a vívás miatt erősödik benne.  
Mischinger Péter: ˝Ezek tök idióták...˝
A Kihívók a szabad ég alatt egy ˝varázsfőzetet˝ kotyvasztottak Mischinger Péternek, hogy a boka problémája elmúljon. A természet lágy öléről begyűjtött hozzávalóktól remélték, hogy Péter duzzanata megszűnjön. Hogy a kékek gladiátora mit szólt csapattársai vicces próbálkozásához, azt a videóból megtudhatod!
Esztergályos Patrik: Jóni Máté nem úgy hozza a pontokat ahogy szeretnénk
Esztergályos Patrik megosztotta aggályait Dombi Rudolffal, ugyanis a fiatal versenyző fél, hogy nyugodt természete ellenére bármikor kirobbanthatnak belőle Jóni Mátéval kapcsolatos ellenérzései.
Jóni Máté edzést tartott a Bajnokoknak: Gelencsér Timi az új reménység?
Máté egy kis thai-box edzéssel készült a Bajnokok számára, néhány csapattársának teljesítménye pedig alaposan meglepte őt...
Szabó-Thomka Hanna és Provoda Jodes a búvárkodást inkább a partról nézte
Búvárkodást nyertek a Kihívók a Jutalomjátékban, ahol a páratlan szépségű vízalatti élővilágot nézhették meg. Sajnos nem mindenki használta ki a lehetőséget, ugyanis Hanna és Jodi félelmeik miatt pár perc után kiúsztak a partra.
A Bajnok fiúk már egyre jobban vágynak a romantikára
Már lassan harmadik hónapja vannak kint a Bajnokok Dominikán az Exatlon Hungary miatt, ahol napról napra keményebben kell teljesíteniük. Ezalatt a hosszú idő alatt felerősödött bennük az érzés, hogy már kettesben lennének barátnőjükkel.
Rákóczi Reni őszintén vallott szerelméről: ˝Jobb lenne, ha itt lenne velem˝
A Bajnokok a melengető napsugarat élvezték éppen, amikor Reni őszintén elárulta Lívinek, hogy mennyire hiányzik neki szerelme, akivel már 8 éve együtt vannak...

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS