Címke: exatlon5Jóni Máté vs. Mischinger Péter 58. adás
Elképesztő csatában harcolt a jutalomért Máté és Peti.
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 58. adás
Hanna most egyenlíthet, de vajon Timi ezt engedte neki?
Jóni Máté vs. Provoda Jodes 58. adás
Máté és Jodi ádáz küzdelemben csaptak össze egymással. Ki szerezte a pontot?
Rákóczi Renáta vs. Huszti Kata 58. adás
1:0-ra a Bajnokok vezettek, amikor jött az első női harc. Reni és Kata is nagyon akarta a jutalmat, de vajon ki húzta be a pontot?
Ungvári Miklós vs. Mischinger Péter 58. adás
A Jutalomjáték első körében Ungi és Peti vívott meg elsőként. Most kulcsfontosságú előnyhöz juttathatják csapatukat. Vajon ez kit motivált jobban?
Mischinger Péter borzasztó erős ellenfélnek tartja Provoda Jodes-t
Sajnos Peti továbbra is fájlalja a bokáját. Sérülése miatt tart attól, ha úgy alakulna akkor nem tudná a maximumot nyújtani a Párbajban, ráadásul Jodit még kitűnő állapotban is nehéz lenne megverni úgy érzi. 
Szabó-Thomka ezért örül Huszti Katalin visszatérésének
Mindenkit meglepett, amikor Huszti Katalin visszatért az Exatlon Hungary-be. Hanna úgy érzi, hogy őt ez a váratlan fordulat mindenképp segíti abban, hogy kevesebb futamokon kelljen megmérkőznie, és ezáltal többet pihenhet a versenyek alatt.
Rákóczi Renáta úgy érzi nincs helye a Bajnokok között
Rákóczi Renáta múlt heti játéka alapján, úgy érzi gyengíti a Bajnokok teljesítményét, emiatt pedig lelkileg mély pontra került, azonban Gelencsér Timi és Murvai Livi megpróbáltak lelket önteni a társukba.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS