Címke: exatlon5Feladták a Bajnokok? Ezért mondtak le Jóni Mátéról...
A Jutalomjáték után a Bajnokok döntöttek, megtanítják úszni Jóni Mátét. Néhány vidám, de sikertelen kísérlet után azonban a pirosak úgy vélték, kár tovább próbálkozni...
Provoda Jodes újra gyereknek érezhette magát Mischinger Péternek köszönhetően
Mischinger Péter különleges ˝búvárversennyel˝ készült csapattársai számára, amit Jodi elképesztően élvezett. Hogy miért, az kiderül a videóból!
Esztergályos Patrik így tanította úszni Jóni Mátét
A Bajnokok egy medencés játékkal szerették volna elütni az időt, amikor is kiderült, hogy Máté nem tud úszni. Patrik ezért ajánlotta fel segítségét csapattársának, és mutatott pár úszástechnikát neki.
Mischinger Péter nem adja fel: Így csinálna kedvet Hannának a búvárkodáshoz
Szabó-Thomka Hanna ezúttal nem lett boldog attól a jutalomtól, amit a Kihívók nyertek a keddi verseny során, ám Mischinger Péter eltökélte, hogy addig nem adja fel, amíg kedvet nem csinál a lánynak a búvárkodáshoz. Hogy Peti sikerrel járt-e, a videóból kiderül!
Dombi Rudolf: ˝Kicsit fáradt volt a társaság˝
A Bajnokok jelentős vereséget szenvedtek a Jutalomjáték során, hiszen 10:3-ra kikaptak a Kihívóktól. Az okokról Dombi Rudolf mesélt bővebben, majd az is kiderült, miért sajnálja Gelencsér Timi, hogy nem a pirosak mehettek búvárkodni...
Szabó-Thomka Hanna ˝kiborult˝: Bekövetkezett, amitől tartott...
A Kihívók nyerték a keddi Jutalomjátékot, ám Szabó-Thomka Hanna öröme nem volt felhőtlen, hiszen a jutalmak között volt egy olyan, amitől nagyon tartott... Amikor végül Provoda Jodes kiválasztotta a nyereményt rejtő csillagot, Hanna nem bírta tovább: kiborult, sőt még a könnye is kicsordult!
Mischinger Péter: Patrik kicsit a bögyömben volt...
Mischinger Péter elmesélte élményeit a mai verseny után Palik Lászlónak. Hogy mi tette fel neki az i-re a pontot és miért haragudott Patrikra, azt a videóból megtudod. 
Esztergályos Patrik vs. Mischinger Péter 57. adás
Meccslabdája van a kékeknek. Péter tudta hozni a győztes pontot vagy Patrik megakadályozta ebben? A videóból kiderül! 

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS