Címke: exatlon4A Bajnokok felnyitnák Huszti Kata szemét
A Bajnokoknak egyértelmű, hogy Hanna és Dorka gyengítenék Kata statisztikáját azzal, hogy Reni ellen küldik őt a pályán. Nem értik, Kata miért hagyja magát, és legszívesebben felnyitnák a szemét. 
Jóni Máté zokniból varázsolt szemfedőt
Gyorsan feltalálta magát Jóni Máté, amikor zokniját szemfedőként használta. Így talán a Bajnok jobban kipihenhette magát a Tábori éjszaka alatt, és készen áll a maximumot nyújtani egy újabb versenyben.
Salander Dorináék tehetetlenek Huszti Kata ellen
A Kihívók félretették Kata elleni taktikájukat. Mischinger Péter szerint egyelőre az a legfontosabb, hogy a csapatban mindenki jól teljesítsen, és ezáltal eljussanak a Döntőig.
Ungvári Miklós szerint ezért volt hasznos a Visszavágó
Fodor Rajmund és Ungvári Miklós is csalódott a Nemzetek Viadala után, hiszen ismét vereséget szenvedtek a dominikai csapat ellen. Miki szerint az új tagokra, Livire és Mátéra jó hatással volt ez a viadal, mert tudták tartani a tempót. 
Esztergályos Patrik szerint fura volt a Kihívók hozzáállása a Visszavágóhoz
Dombi Rudolf és Esztergályos Patrik nem teljesen értették, hogy miért húzódtak háttérbe a Kihívók a Visszavágó alatt, Rudi pedig azt is elárulta, hogy neki kifejezetten jó érzés volt, hogy a kékekkel együtt versenyezhetett Magyarországért.
Hanna szerint Dombi Rudolf stabil alapot ad a Bajnokoknak
Szabó-Thomka Hanna és Mischinger Péter szerint Dombi Rudolf remek instrukciókkal látja el a csapatát, így a tanácsokat a Visszavágón is tudtak hasznosítani. 
A Bajnokok szerint hátsó szándék lapult a Kihívók taktikája mögött?
Szokatlan dologra lettek figyelmesek a Bajnokok a Dominikai Köztársasággal való összecsapás során a Kihívók viselkedésében. Szerintük a kékek pihenni szerettek volna, sőt Reni úgy gondolja, hogy Hanna és Dorka direkt szerették volna kifárasztani Huszti Katát, hogy a későbbiekben rosszabbul teljesítsen...
˝Ismét nagyot villantottunk˝ - Így értékelik a Kihívók a Visszavágót
A Kihívók jókedvűen tértek vissza a Villába a dominikaiakkal való csatából, majd közösen értékelték teljesítményüket.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS