Címke: exatlon4Ezt nem bízták a véletlenre, sorsfordító előny a Kihívóknál
További izgalmak, konfliktusok és megpróbáltatások nem csak a pályán, hanem azon kívül is. Így alakult az Exatlon 4. adása.  
Gelencsér Tímea: ˝Fel fogunk állni˝
A Bajnokok a megmérettetés után letörten tértek vissza szálláshelyükre. A nap vesztes csapata este a célbadobást gyakorolta, hogy másnap egy újabb összecsapásban jobban teljesítsenek. Tímea úgy érzi, hogy a bukás után fel fognak állni, és mindent megtesznek, hogy ezek után ők legyenek a jobbak.
Ezzel vádolják Mischinger Pétert

A negyedik napi győzelem látszólag kicsit összehozta a Kihívókat, ám a nagy egységesség nem tartott sokáig. Gelencsér Timiről alkotott vélemények apropóján több részre oszlott a csapat. Páruzamosan beszélte ki a másikat Kása András és Mischinger Péter tábora. Petit megvádolták azzal, hogy ismét miatta lesz oda a csapatszellem...

Meglepő, hogy mivel ütötték el az időt a Kihívók

A nap győztes csapata meglepő tevékenységgel ütötte el a szabadidőt: együtt játszottak! Valakinek egy filmet kellett elmutogatni, a többiek pedig kitalálták a feladványt.

Exatlon Hungary 4. adás
A Kihívók a csapat összetartást vitatták meg reggel, majd elindultak a csatába. A Bajnokok ismét nagy lendülettel hagyták el a Tábort. A mai játék tétje mérvadó a holnapi Kieső játékban. Ugyanis az a csapat aki ma megnyeri a játékot, 1 pont előnyben lesz vasárnap. 
Tábortűz mellett gondolták újra a Bajnokok
A csapat az okokat kereste, hogy miért vesztesként kerültek ki a párbajból. A Bajnokok úgy érzik, hogy több koncentrációt kell bele fektetniük a párbajba, és változtatniuk kell a taktikán.
Botrányos: Kása András erősen minősítette Gelencsér Timit

Negyedik nap ismét győztek a Kihívók, pihenőidőben pedig ment a pletyka. Nem is akárki volt a téma: Gelencsér Timit beszélték ki. 

Miló Viktória vs. Palásti Ágnes 4. adás
Viki első győzelme Palásti Ágnessel szemben volt. Vajon most is sikerül neki legyőzni a vörös ciklont?© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS