Címke: exatlon35Dombi Rudolf vs. Drobina Norbert 35. adás
Az állás döntetlen volt a Bajnokok és a Kihívók között, ám már nem sokáig, hiszen a folytatásban Dombi Rudolf és Drobina Norbert Párbaja következett.
Rákóczi Renáta vs. Szabó-Thomka Hanna 35. adás
A folytatásban Rákóczi Renáta és Szabó-Thomka Hanna szántotta fel a pályát. Ha kíváncsi vagy, melyikük szerzett pontot a csapatának, kattints, és nézd meg a videót!
Esztergályos Patrik vs. Mischinger Péter 35. adás
Hatalmas volt a tét a Végjátékban, melynek következő Párbaját Esztergályos Patrik és Mischinger Péter vívta meg egymással.
Gelencsér Tímea vs. Palásti Ágnes 35. adás
A következő futamban Gelencsér Tímea és Palásti Ágnes küzdött meg egymással.
Fodor Rajmund vs. Drobina Norbert 35. adás
A Végjáték első futamában Fodor Rajmund és Drobina Norbert csaptak össze!
Mischinger Péternek vegyes érzései vannak Kása András távozásával kapcsolatban
˝A sors fintora, hogy én itt maradtam, ők pedig már otthonról nézik a műsort˝ - Mischinger Péter nem titkolta, bár sajnálja Kása András távozását, valahol mégis jó érzés számára, hiszen Kása Andrásék a játék elején nagyon megnehezítették az életét Dominikán... Hogy Peti szeretné-e átvenni a Kihívók csapatának irányítását, a videóból kiderül!
Palik László bejelentette: Az Exatlon Hungary most egy nagyon picit átalakul...
A verseny kezdete előtt Palik László bejelentette, miben változott az Exatlon Hungary menetrendje! Nézd meg a videót, és tudd meg, milyen szabályok szerint halad tovább a műsor!
Dombi Rudi elárulja, mi segítheti győzelemhez a Bajnokokat
A Bajnokok futam előtti megbeszélésén, Dombi Rudi fontosnak tartja, hogy mindenki fél szemmel a Kihívókat figyelje, ugyanis ez a győzelem megszerzéséhez segítheti a pirosakat.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS