Címke: busa_gabriellaBusa Gabi kíméletlen vallomása: Nincs olyan akire azt mondom, hogy a barátom
Adásból kimaradt: Busa Gabi őszintén bevallotta érzéseit az Exatlon Hungary-vel kapcsolatban. A Bajnok elárulta, teljesen átértékelte a dolgokat, és rájött, mindene megvan, ami a boldog élethez szükséges! A pirosak amazonja nem érzi azt, hogy bárki is a barátja lenne a csapatból.
Palik László rossz hírt közölt: Balesete miatt nem küzdhet tovább Busa Gabi
Az Exatlon Hungary hetvenedik versenynapján rossz hírt közölt Palik László a nézőkkel. Egészségügyi okok miatt Busa Gabi ma nem állhat pályára, ugyanis rengeteg vizet nyelt a tegnapi napon az egyik futam során. Az orvos most újra megvizsgálta őt, és arra a döntésre jutott, hogy Gabi nem állhat pályára.
Busa Gabi kórházba került horrorsérülése után, most hírt adott állapotáról
Busa Gabi rengeteg vizet nyelt tegnap a küzdelem során, de szerencsére ma már száz százalékosan, harcra készen áll a startvonalhoz a versenyző.
A Kihívók szerint Busa Gabi nem Bajnokhoz méltó módon viselkedett
A mai napon Busa Gabi nem állt pályára, ez pedig nem igazán tetszett a Kihívóknak. A kékek szerint Gabinak igenis ki kellett volna állnia legalább egy meccsre a döntő napján, hiszen a mai napnak is közös győzelemnek kellett volna lennie.
A Bajnokok szerint hozzáállásuk majdnem bukást hozott az összevont csapat számára
Talán kicsit túl nagy önbizalommal vágott neki a mai versenynak az összevont magyar csapat, fejtette ki véleményét Busa Gabriella. A Törökök nagyon felszívták magukat, és hihetetlen erővel mentek végig ma a pályán, ez pedig óriási meglepetés volt mindenki számára.
Busa Gabi bízik benne, hogy a mai napon is magabiztos győzelmet arat a csapat
Busa Gabi bár hozzászokott már a döntő illatához, azért egy egészséges drukkal áll majd startvonalhoz a Nemzetek Kupájának utolsó napján. Kívánsága csupán csak egy: megnyerni a kupát az összevont magyar csapattal. 
Busa Gabriella vs. Jovianny Bonilla 66. adás
Az állás 5:2 Magyarország  javára! Busa Gabriella a következő pontért a dominikai Jovianny Bonillával küzdhet meg!
Busa Gabit megviselték a történtek: ˝Ez a legcsúnyább vereségünk˝
Busa Gabi bevallotta: Nagyon megrázta őt a Villa és a Végjáték tétje... A fiúk viszont szerencsére jobb kedvre derítették Gabit a Táborban.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS