Címke: busa_gabriellaBusa Gabriella vs. Besenyei Boglárka 90. adás
A rajtnál Besenyei Bogi és Busa Gabi várják, hogy összecsaphassanak: Vajon ki kerül ki győztesként a két, már kezdetek óta a játékban versenyző közül?
Busa Gabriella mélyponton: Csapattársai csak találgatnak, mi lehet a baj
Busa Gabi a Villajáték során, társai legnagyobb megdöbbenésére a pálya szélén összeomlott: A versenyző könnyekben tört ki, társai pedig tanácstalanok voltak a helyzettel kapcsolatban. Hazatérve Gabi megnyílt és vallott érzéseiről, ám ez sem változtat a tényen, a játékos elképesztő érzelmi mélyponton megy keresztül...
Busa Gabi könnyek között vallotta meg érzéseit, önmagával vív harcot a Bajnok
Gabi eléggé viaskodik önmagával, próbálja elhitetni magával, hogy van keresnivalója a versenyben, és benne tud lenni majd a döntőben is. A Bajnok megpróbálja maga feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, de sajnos nagyon nehéz számára ez a helyzet, és egyedül is érzi magát. 
Busa Gabi könnyeivel küszködve vallotta meg, hogy mi nyomja a szívét
Busa Gabi egész nap nagyon össze volt törve, a pirosak pedig megpróbálták kiszedni belőle, hogy mi lehet a baj. A piros játékos nagy nehezen végül elmondta, hogy mi nyomja a szívét, társai pedig rögtön a segítségére siettek. 
Vigasztalhatatlanul sírni kezdett a pálya szélén Busa Gabi
Busa Gabi egyszer csak sírni kezdett a pálya szélén, és a Bajnokok hirtelen nem tudták, hogy mi lehet Gabi problémája. Hogy miért ejtett könnyeket a piros játékos, az a videóból kiderül! 
Busa Gabi reméli, hogy a későbbiekben már hasznosabb tagja lesz a csapatának
Busa Gabi számára nem minden úgy alakult az Előny játék során, ahogyan azt eltervezte. Dávid kifejtette, hogy nem az a lényeg, hogy ki mennyit tett hozzá a győzelemhez, hanem az, hogy együtt sikerült nyernie a csapatnak.
A reggel tündére Busa Gabi volt, aki nem mindennapi ébresztőt tartott a Bajnokoknál
Adás előtt: Édes meglepetéssel kedveskedett Gabi Zozonak és Dávidnak, kávét és müzlit vitt csapattársainak a nap reggelén. A két fiú nagyon örült Gabi figyelmességének, és kifejtették, máskor is nyugodtan ébresztheti őket majd efféleképpen.
Busa Gabriella vs. Pap Dorci - 78. adás
A két Medálhalmozó, Busa Gabriella és Pap Dorci csapnak össze: A két versenyzőnek egyaránt három-három medálja van. Vajon merre billen a mérleg serpenyője a futam után?

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS