Címke: busa_gabriellaSzabó Dorottya vs. Busa Gabriella 93. adás
A második és egyben utolsó elődöntőben két Bajnok csaphat össze. Vajon melyik pirosnak sikerül a döntőbe jutnia?
Busa Gabriella vs. Dékány Dóra 93. adás
A második és egyben utolsó női selejtezőn Busa Gabriella és Dékány Dóra lép pályára.  Vajon ki lesz az, aki tovább küzdhet a kulcsfontosságú Medálért?
Busa Gabinak fájnak a múlt sérelmei: Azt a napot szeretném kitörölni...
Még mindig fájó szívvel gondol vissza Busa Gabi arra a napra, amikor a Bajnokok elvesztették Mórádi Zsoltot. Legszívesebben kitörölné az emlékezetéből, olyan fájdalmakat idéz elő benne.
Busa Gabi utólag másképp cselekedne az Exatlon Hungary játékában
Busa Gabi nagyon is felelősnek érzi magát azért, hogy miatta kellett távoznia szeretett csapattársának. A Bajnok fájó szívvel gondolt vissza a kilencedik hét eseményeire, és bevallotta, ha visszamehetne az időben, talán máshogy döntene. 
A Bajnokok aggódnak a jövő miatt, nehéz időszak vár rájuk
Bár már csak 18 nap van hátra a versenyből, nincsen könnyű dolga a Bajnokoknak. Busa Gabi is nagyon aggódik amiatt, hogy mi vár majd rá az elkövetkezendő időszakban, és retteg egy esetleges küzdelemtől Dorkával.
Ettől leesik az állad: Busa Gabinak kiskutyája mancsa van testére tetoválva
Adásból kimaradt: Busa Gabi testén több tetoválás is van, amik számára nagyon fontos üzenettel bírnak. Minden tetoválásához külön történet kapcsolódik, amit videónkban el is árult. 
Busa Gabriella vs. Dékány Dóra 90. adás
A Kihívók csapata alaposan elhúzott a Bajnokoktól, az állás 8:3. A Bajnokoknak most tényleg apait-anyait bele kell adniuk, hogy megfogják a Kihívókat...
Busa Gabriella vs. Pap Dorci 90. adás
A Jokerért folytatott küzdelemben 6:2-re vezetnek a Kihívók. Gabi és Dorci küzdelme a kezdetektől izgalmakat ígért! Vajon ezúttal melyikőjük kerekedik felül?

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS