Címke: busa_gabriellaBusa Gabi szerint kedvezhet a Bajnokoknak a dupla Végjáték
Adásból kimaradt: Gabi és Dorka az elkövetkezendő napok végkimeneteléről beszélgettek. A pirosak női versenyzői úgy érzik, lélektani előnyük van a hétfői Végjáték előtt, hiszen a Villából érkeznek kipihenten és a kékeket megtörheti az elvesztett csapattag hiánya. 
Busa Gabriella vs. Pap Dorci 63. adás II. futam
Gabi és Dorci között zajló női előfutamban a Bajnok lánynál van az előny. Vajon a kékek versenyzője kiegyenlít?
Busa Gabriella vs. Pap Dorci 63. adás
A második női elődöntő első futamában Gabi és Dorci is tiszta lappal indulnak, azonban kettőjük közül csak egyikőjük juthat tovább.
Busa Gabriella vs. Cservenák Alexandra 63. adás
A Medálért folytatott harc az első és egyetlen selejtező futammal kezdődik meg, ahol Gabi és Alexa mérik össze erejüket a pályán.
A Bajnokok bíznak benne, hogy hátrányból is győzedelmeskedni tudnak
Gabi és Zozo is szentül hisz benne, hogy a mai nap is tudnak bizonyítani, és megmutathatják azt, hogy hátrányból is győzhetnek.
Busa Gabi felkészült: ˝Jobb lelkiállapotban fogok belemenni a küzdelembe˝
Adásból kimaradt: Az első Nemzetek Viadala során Gabi teljesítményét rendkívül befolyásolta Zsolt elvesztése, azonban mostanra összeszedte magát a Bajnokok versenyzője.
Busa Gabi szerint fontos, hogy feltétel nélkül tudjanak egymásban bízni a Bajnokok
A Bajnokok kiválósága elárulta, a pirosak jó úton haladnak affelé, hogy bensőséges kapocs alakuljon ki közöttük. Szerinte ez elengedhetetlen része a versenynek és nagyban hozzájárul a jó teljesítményhez, hisz egymásért küzdenek nap mint nap. 
Busa Gabi teljesen ledöbbent Alexa teljesítményét látva, esélye sem volt ellene
Busa Gabi mindenképpen győzelmeskedni akart a mai napon, mivel jobban szerette volna ha holnap nyugodtabban indíthatták volna napot. Alexa ellen azonban nem tudott mit tenni, a Bajnok szerint azonban tanítani való volt, ahogyan küzdött.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS