CikkekPalik László őszintén mesél az Exatlon Hungary forgatásáról
Az Exatlon Hungary műsorvezetője a Ti kérdéseitekre válaszolt. Nézd meg exkluzív videóinkat, melyben érdekes dolgokat tudhatsz meg a műsorral kapcsolatban!
Szerinted ma melyik csapatból kerülnek ki a holnapi párbajozók?
A csapatverseny ezúttal is 10 nyert pontig megy. A vesztes csapat tagjai kénytelenek részt venni a pénteki párbajban, ahol a játékban maradás a tét.
Most megtudhatod, milyen játékok várnak ezen a héten a csapatokra
Az Exatlon Hungary versenyzőinek az erőt próbáló akadálypályákon nem csak ellenfeleiket, hanem saját magukat is le kell győzniük napról napra. A nem mindennapi küzdelem ráadásul számos meglepetést és fordulatot tartogat a Bajnokoknak és a Kihívóknak is.
Szerinted melyik nemzet diadalmaskodik? A magyarok vagy a mexikóiak? Szavazz!
A románokat kétszer is legyőztük, vajon az Exatlon Hungary csapatának sikerül felülkerekednie legújabb ellenfelein is?
A negyedik héten a Bajnokoknak az is sikerült, ami eddig még soha
A Bajnokok negyedik hete újabb sikereket hoztak a csapatnak. Ráadásul egy hihetetlen győzelemmel koronázták meg az elmúlt öt napot, és mentették meg egymást a kieséstől. 
Ilyen volt a negyedik hét: újabb versenyzőt vesztettek el a Kihívók
A Kihívók negyedik hete sem telt eseménytelenül. A csapaton belüli konfliktusok a hét második felére enyhültek, viszont nagy veszteséggel zárták az elmúlt öt napot.
Ők a mexikói csapat tagjai
Az Exatlon Hungary versenyzői már kétszer összemérhették erejüket a román versenyzőkkel, és mind a két alkalommal a magyar csapat bizonyult jobbnak. Ám most egy sokkal nagyobb feladat vár rájuk, hiszen a mexikói exatlonisták ellen lépnek pályára, akik eddig minden szériában legyőzték a román játékosokat.  Cikkünkben bemutatjuk, kik azok a versenyzők akik ellen fel kell venniük a harcot a mieinknek. 
Jön a Nemzetek Viadala: Magyarország ezúttal Mexikóval mérkőzik meg!
Az Exatlon Hungary versenyzői már túl vannak két nemzetközi összecsapáson, melyek során Romániával küzdöttek meg, a következő ellenfél pedig a mexikói válogatott lesz január 28-án!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS