CikkekMagyarország-Mexikó Nemzetek Viadala játékszabályzat
A nyereményjáték szervezője és lebonyolítója: TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: ...
Szavazz: Vajon tovább burjánzik a nézeteltérés Busa Gabi és Kocsis Szandi között?
Busa Gabi és Kocsis Szandi őszintén leültek egymással beszélgetni arról, vajon mi állhat a nézeteltérés hátterében. A két Bajnok próbálta leküzdeni a köztük álló falat. Ha kíváncsi vagy az esti beszélgetéseikre, kattints a videókra!
Száguldás és bongo parti: Vajon melyik volt a nagyobb élvezet?
Az Exatlon Hungary legutóbbi Jutalom játékát a Bajnokok nyerték, és ennek örömére gokartozni mehettek Dominikán. Azonban a Kihívók sem unatkoztak a táborban, hiszen ők saját rendezésű partyt csaptak a faházban. Ha kíváncsi vagy melyik buli volt a nagyobb a gokartozás vagy a bongo party, akkor kattints a videókra.
Megtörtént, amire mindenki várt: Így fogadták a versenyzők a Nemzetek Viadalának hírét
 Végre megtörtént, amire a nézők és a játékosok is régóta vártak. Palik László az Exatlon Hungary hétfői adásában bejelentette, egy hét múlva Mexikó ellen küzdenek meg a mieink. 
Online maraton: Nézd vissza az Exatlon Hungary adásait
Lemaradtál vagy esetleg újra átélnéd? Cikkünkben összeszedtünk az Exatlon Hungary elmúlt egy hetének adásait.
Bátor kijelentések, meglepő szembesítések az Exatlon Hungary kilencedik hetén
A Bajnokok a hét elején sorra nyerték a küzdelmeket, ám Végjátékban még az Előny ellenére sem tudtak győzedelmeskedni. Hogy mik voltak a legkiemelkedőbb történések a héten és milyen izgalmakkal fűszerezték meg a versenyt a játékosok, azt összefoglaló cikkünkből megtudod!
Valami nincs rendben a Bajnokoknál? Emiatt aggódnak a pirosak
A piros lányok az Előny játék után elkezdtek Gabira panaszkodni. A végjáték napján tovább folytatódott a kétely azzal kapcsolatban, hogyan viselkedik csapattársaival a Bajnoknő, ha nem teljesít jól. 
Adu nem bírja tovább: Mélypontra került a Kihívó
Adu László Cservenák Alexandrának öntötte ki a szívét...

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS