CikkekLehetőség a revansra: Milyen esélyekkel indulunk a Visszavágón?
Pénteken ismét szembeszállunk a mexikóiak válogatottjával. De vajon mi változott a múltkori összecsapás óta és milyen esélyekkel indulunk most? 
Hivatalos: Hamarosan visszavághatunk a mexikóiaknak
Rögtön egy óriási csavarral indította meg a műsor házigazdája az Exatlon Hungary tizenkettedik hetét. 
Amilyen boldogan indult, olyan szomorúan végződött a legutóbbi hét a Bajnokoknak
Rengeteg meglepetést tartogatott a tizenegyedik hét a pirosaknak, volt benne jó és rossz is.
Online maraton: Nézd vissza az Exatlon Hungary adásait
A hét rögtön a Nemzetek Viadalával indult, aztán az azt követő napon egy új csapattag érkezett a Bajnokokhoz. Szóval izgalomból nem volt hiány, de ha bármelyik adásról lemaradtál, akkor most cikkünk segítségével pótolhatod, és visszanézheted őket.
Vége mindennek: Deres Ádám nem áll be a ˝tornasorba˝?
A Kihívóknál a hétfői nap konfliktusokkal teli volt, hiszen kiderült: Böjte Dave és Deres Ádám nem igazán értenek egyet bizonyos dolgokban. A Kighívók azt kérték Áditól, próbáljon meg kompromisszumokat kötni, mert ahhoz, hogy sikeres futamokat zárjanak és a csapategység is megmarajon, muszáj beállni a sorba!
Ismerd meg a mexikói csapatot!
 Ma este a magyar exatlonisták a mexikóiakkal csapnak össze. Itt az ideje, hogy megismerd az ellenfeleket. Cikkünkben bemutatjuk a mexikói versenyzőket.
A csúcstól a kiesésig: Mórádi Zsolt távozása megrázta az Exatlon Hungaryt
Elképesztő vereségek és heroikus győzelmek! De mint mindig, így most is egy valakinek távoznia kellett és ezúttal Mórádi Zsolttól kellett búcsút venniük a Bajnokoknak. 
Online maraton: Nézd vissza az Exatlon Hungary adásait
Elképesztő fordulatok az Exatlon Hungary életében. Soha nem látott örömök és mindenkit megrázó drámák. Nézd vissza, ha lemaradtál volna!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS