CikkekSzavazz! Szerinted kik gazdagodnak egy-egy Medállal?
Az Exatlon Hungary 30. adásában a párbaj mellett egyénileg is versenyeznek a játékosok. A legjobb női, illetve férfi versenyző 1-1 Medált kap, ami a későbbiekben még nagy szerepet játszhat. A Kihívók közül már csak Facskó Szidónia és Drobina Norbert nem szerzett még egyet sem az Exatlon Hungary kivételes nyereményéből. A Bajnokoknál pedig csak Ungvári Miki büszkélkedhet vele. Ne felejtsd, Exatlon Hungary Medál játék és Párbaj ma 19.00-kor a TV2-n!
Szavazz! Szerinted melyik csapat versenyzőinek kell holnap Párbajozni?
A Végjáték ezúttal is 10 nyert pontig megy. A vesztes csapat tagjai kénytelenek részt venni a pénteki Párbajban, ahol ismét a játékban maradás a tét. Ráadásul az újonnan érkezett versenyzőknek sincs már védettségük, így ők is ki vannak téve annak a veszélynek, hogy holnap akár véget is érhet számukra az Exatlon Hungary.
Nyernek a magyarok a Visszavágón? Szavazz!
A legutóbbi alkalommal a mexikóiak legyőzték a magyarokat 10-4-re. De itt a Visszavágó ideje! Vajon most sikerül a magyar exatlonistáknak legyőzni a több mint 5 hónapja a szigeten tartózkodó mexikóiakat? A bemutató cikkünket róluk itt találod! 
Ezek a feladatok várnak a versenyzőkre a hatodik héten
Az Exatlon Hungary versenyzőinek az erőt próbáló akadálypályákon nem csak ellenfeleiket, hanem saját magukat is le kell győzniük napról napra. A nem mindennapi küzdelem ráadásul számos meglepetést és fordulatot tartogat a Bajnokoknak és a Kihívóknak is.
Eláruljuk nektek, milyen játékok várnak ezen a héten a csapatokra.
Tippelj! Szerinted maradhatnak a Kihívók a Villában, vagy leváltják őket a Bajnokok?
Az Exatlon Hungary mai játékában eldől, hogy a Bajnokok visszatérhetnek-e a Villába, vagy maradniuk kell a nomád körülmények között a Táborban.
Nagy veszteséggel zárták az ötödik hetet a Bajnokok
A jövőhetet már nem ugyanabban a felállásban kezdik meg a Bajnokok mint eddig, ugyanis Gyarmati Pankának pénteken búcsúznia kellett az Exatlon Hungary-től. Emlékezz vissza, és nézd meg milyen volt a Bajnokok elmúlt hete!
Ilyen volt a Kihívók ötödik hete
Eseménydús héten vannak túl a Kihívók, és az új csapattagokkal együtt ismét nagy sikereket értek el a versenyzők. Éld át újra az elmúlt öt napot!
Szerinted ki kerül ki győztesként a mai Párbajból?
A Exatlon Hungary mai játékában eldől 1-1 medál sorsa , illetve az is, hogy Pankának vagy Timinek kell elhagynia Dominikát.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS