CikkekSzavazz! Szerinted ki nyeri a Párbajt?
Az Exatlon Hungary 38. adásában kiderült, hogy a Kihívóktól kell távoznia valakinek. A héten a legerősebb statisztikájú játékos Hanna lett, Kata pedig védettséget élvez, így Áginak és Dorkának kell megküzdenie a játékban maradásért.
Tippelj szerinted melyik csapatból kerülnek ki a Párbajozók!
Eljött a Végjáték napja az Exatlon Hungary-ben. Ma este kiderül, melyik csapatból kell távoznia egy versenyzőnek. A múlt héten nem volt kiesés, de a Bajnokok nyerték az első Végjátékot. Ma vajon sikerül újra nyerniük, és megússzák a kiesést, vagy a Kihívók felszívják magukat és Döntő játszmára lesz szükség. 
Tippelj! Szerinted melyik csapat élvezheti a Villa kényelmét ezen a héten?
Az Exatlon Hungary hétfői játékában eldől, hogy a Bajnokok visszaköltözhetnek-e a Villába, vagy maradniuk kell a zord körülmények között a Táborban.
Fordult a kocka: Ismét erőre kaptak a Bajnokok a hetedik héten
Sikert sikerre halmoztak a Bajnokok a hetedik héten, de fáradalmaikat egész héten a Táborban pihenhették ki. Idézd fel a csapat elmúlt öt napját!
Felejthetetlen héten vannak túl a Kihívók, de nem a sok szép emlék miatt
Nehéz napokat tudhatnak maguk mögött a Kihívók, Kása András elvesztését nem mindenki tudta könnyen feldolgozni. Idézd fel a csapat elmúlt öt napját!
Szerinted kié lesz a Villa? Szavazz!
Ismét a Villa játék napja érkezett el az Exatlon Hungary-ben. A folytonos megpróbáltatások és küzdelmek során nagyon fontos a versenyzőknek a kényelem és a komfortérzet. Ezért minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a Villában tudhassák magukat. Jelenleg a Kihívók élvezik a luxust. Vajon ma a Bajnokok elhódítják tőlük a fényűző házat?
A legfontosabb napon sikerült nyerniük a Bajnokoknak
A Bajnokok a hatodik héten minden csatát elvesztettek, kivéve talán a legfontosabbat, a Végjátékot. Így megúszták azt, hogy tőlük búcsúzzon valaki. Így telt a Bajnokok hatodik hete: 
Reményteli kezdés után visszaesés
Tökéletes teljesítménnyel indították a hetet a Kihívók, ám a Végjáték napján nem sikerült a győzelem, így közülük került ki a távozó, Facskó Szidónia személyében. Ilyen volt a hetük a Kihívóknak: © TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS