CikkekKiderült, ezért került kórházba az Exatlon Hungary játékosa
A Bajnokoknak napok óta nélülözniük kell Tóth Dávidot. Most lehullt a lepel, mi történt a sportolóval.
Lebilincselő helyzetek: Vajon lesz Végjátékok Végjátéka?
Egy héttel ezelőtt a kéthetes hajsza első Végjátékát a Bajnokok nyerték, így nagy eséllyel vágnak neki a mai küzelemnek. Azonban az Előny birtokában a Kihívók komoly ellenfélnek bizonyulnak. Vajon hogyan alakul a mai harc? Egy biztos, izgalmas adás elé nézünk!
Fájdalmas sérülések nehezítik az Exatlon Hungary versenyzőinek játékát
Az Exatlon Hungary csapatainak nem csak egymással, az egyre nagyobb feszültséggel és az egyre nagyobb téttel kell szembenézniük, de mindennapjaikat a pályán szerzett sérülések is nehezítik. A Kihívók oldalán jelenleg Novák Zalán hiánya mellett kell helytállniuk, de azt megelőzően Deres Ádám is lesérült...
Különleges nappal indul a hét: Párokba állnak az Exatlon Hungary versenyzői
Különleges nap elé néznek az Exatlon Hungary versenyzői, ugyanis ezúttal párokba rendeződve kell teljesíteniük a pályát.
Online maraton: Nézd vissza az Exatlon Hungary adásait
Összegyűjtöttük neked az Exatlon Hungary elmúlt öt adását. Ha esetleg lemaradtál róla, akkor itt pótolni tudod a legutóbbi hét epizódjait.
Ünnepi pillanat az Exatlon Hungary-ben: Jubilál a sport-reality
Óriási pillanatot élhettek át a nézők, akik a héten követték a Bajnokok és Kihívók életét. 
Dollár Bongo és visszavágó a mexikóiak ellen: Eseménydús hét az Exatlon Hungary-ben
Palik László hatalmas bejelentést tett a hét elején, miszerint újra bizonyíthatnak az Exatlon Hungary csapatai a Nemzetek Viadalán.
Így mulat egy magyar Exatlonista: Többször is bulival végződött a Kihívók napja
A kékek szinte töretlenül hozzák az újabb és újabb győzelmeket, azonban a versenynapok korántsem fárasztják le őket annyira, hogy rögtön ágynak dőljenek, így sokszor hatalmas bulival ünneplik meg eredményességüket.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS