CikkekOnline maraton: Nézd vissza az Exatlon Hungary adásait

 Ez a hét sem telt váratlan fordulatok és idegtépő feszültség nélkül: Éld át újra a  Kihívók és a Bajnokok e heti ádáz küzdelmeit az Online maratonnal!

Egyre nehezebben fogják vissza magukat a versenyzők
Ez történt a harmadik héten: Nem csak a pályán teltek feszülten a percek az Exatlon Hungary versenyzői számára: A héten felütötte fejét a széthúzás és a konfliktusok egyre durvább következményeket szültek... Nézd vissza a hét legfontosabb történéseit!
Újból kíméletlen szerepben Pap Dorka: Hogy fog dönteni a fiatal Kihívó?
Az Exatlon Hungary legfiatalabb versenyzője újból kíméletlen feladat előtt áll. Vajon kit választ Cservenák Alexandra ellenfeleként? 
Baljós árnyak: Két alaptag sorsa is veszélyben van
A Bajnokok és a Kihívók is aggódhatnak. Két fontos versenyzőjük is sérülést szenvedett. Csollány Szilveszter és Novák Zalán sorsa egyelőre veszélyben. 
A két részre szakadt Villában pattanásig feszült a hangulat: Megpecsételődött a Kihívók sorsa?
A Kihívók nyertes szériájának vége. A csapat női tagjai messze alulmúlták eddigi önmagukat, a férfi versenyzők pedig elképesztően csalódottak társaikban. 
A Bajnokok ismét elvesztették a Villát: Vajon mi áll ennek a hátterében?
 A Bajnokok az Apokalipszis pályán mindent beleadtak és végül siker koronázta cselekedetüket! Azóta is próbálják tartani a meglevő lendületet, és ez a Bajnok lányokon látszik a leginkább. Természetesen a fiúk is küzdenek, de sajnos a lányoknál az előny az utóbbi pár napban.
Ma este Villa játék: Vajon kitart a Bajnokok sikerszériája?
A Bajnokok múlt héten erőre kaptak, a legfontosabb napokat megnyerték. Ma este újból Villa játék, vajon sikerszériájuk kitart vagy a Kihívók visszavágnak és revansot vesznek az elszenvedett vereségekért? 
Ez vár az Exatlon Hungary versenyzőire a harmadik héten
 Cikkünkben  összefoglaltuk, mi az Exatlon Hungary harmadik hetének a menete.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS