CikkekBízhatunk az újabb győzelemben?
Január 15-én került sor az Exatlon Hungary első nemzetközi összecsapására, ahol Magyarország győzelmet aratott Románia ellen. Ám a küzdelem itt még nem ért véget, ugyanis január 21-én a román Exatlon versenyzők visszavághatnak az elszenvedett vereségért. Cikkünkben azt elemezzük, mi lehetett a magyarok sikerének titka, miben voltak nálunk jobbak a románok, és vajon hogy alakul majd a visszavágó? 
Közös projektbe vágja a fejszéjét Bán Norbi és Kása András? Szavazz! Te megnéznéd őket így?
Kása András fogékonynak bizonyult az erőművész szakmája iránt, és lelkesen gyakorolt Norbival, aki türelmesen okította a mindenki apukájaként számon tartott játkost. A harmónia minden kétséget kizáróan megvan köztük, akár közös fellépésen is megmutathatnák tehetségüket.
Szerinted melyik nemzet csapata erősebb? Szavazz!

Sosem történt még ilyen az Exatlon Hungary-ben.  A Bajnokok és a Kihívók egyesítik erejüket, így küzdenek meg a román csapattal. Ez nem egy átlagos forduló lesz, hiszen itt az egész országot fogják majd képviselni! 

Ismerd meg az ellenfél csapatot: ők a román versenyzők!
Eljött az Exatlon Hungary történetének egyik legkülönlegesebb küzdelme. A Bajnokok és a Kihívók ma este az extrém sport-reality román csapata ellen szállnak harcba. Ez nem egy átlagos küzdelem lesz, hiszen itt az egész országot képviselik majd a magyar játékosok. Az ellenfél csapat versenyzői között van MMA harcos, kézilabdázó, atléta, karate bajnok, személyi edző, táncos, rendőr és modell is. Ismerd meg Őket:
Tudj meg mindent a Nagy Összecsapásról!
Kedden rendhagyó adással érkezik az Exatlon Hungary. Ugyanis a magyar Bajnokok és a Kihívók együttes erővel szállnak szembe a román Exatlon versenyzőivel. 
Együtt küzdenek a Bajnokok és a Kihívók – jön az Exatlon nemzetközi összecsapása
Kedd este nem egymás ellen, hanem közös erővel, együtt lép pályára az Exatlon Hungary két csapata. A Bajnokok és a Kihívók tagjai ugyanis az Exatlon nemzetközi összecsapásán Magyarországot képviselve közösen harcolnak Románia ellen a győzelemért.
Sérülés, bimbózó szerelem és sírás: nézd, hogy telt a Kihívók második hete

A második hét a Kihívóknak is kalandosan telt. Érzelmi hullámvasúton mentek keresztül: hol fent, hol lent voltak. De lássuk, mi történt!

Fordulatokkal teli héten vannak túl a Bajnokok

Nem elég, hogy múlt héten Miló Vikitől búcsút kellett venniük, újabb fordulatos, izgalmas héten vannak túl a Bajnokok. Meglepetésekben nem volt hiány. Lássuk, mi történt velük a második héten!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS