CikkekSzerinted melyik csapat nyer, és jut ezáltal előnyhöz? Szavazz!
Az Exatlon Hungary 19. adásában a tét, hogy a Bajnokok vagy a Kihívók szereznek előnyt a pénteki végjáték előtt.
Tippelj! Szerinted ki lesz a mai nap férfi illetve női győztese?
Az Exatlon Hungary 18. adásában nem csapatban, hanem egyénileg versenyeznek a játékosok. A legjobb női illetve férfi versenyző 1-1 medált kap, ami a későbbiekben még nagy szerepet kaphat, sőt egy párbajnál akár életmentő is lehet. Vajon kik lesznek a medáltulajdonosok?
Szerinted ma ki nyeri a Villa játékot? Szavazz!
Az Exatlon Hungary 17. adásában Mischinger Péter és Rozs Gergő között egyre nagyobb feszültség. Szerinted ez a konfliktus kihat Kihívók teljesítményére, vagy sikerül győzniük Villa játékban?
Szavazz! Szerinted mi lesz a Visszavágó eredménye?
Az Exatlon Hungary első nemzetközi összecsapásán Magyarország győzelmet aratott Románia ellen. Január 21-én a román Exatlon versenyzőinek azonban lehetőségük lesz visszavágni az elszenvedett vereségért. Szerinted hogyan alakul a küzdelem? Lesz esélye a magyaroknak bezsebelni egy újabb győzelmet? Vagy felszívják magukat a románok, és diadalmaskodnak a magyarok felett?
Villajáték, végjáték, győzelem - Remekeltek a Bajnokok az Exatlon Hungary 3. hetében

Eseménydús héten vannak túl az Exatlon Hungary versenyzői, a Bajnokoknak pedig van okuk az örömre. 

Vitákban és könnyekben gazdag héten vannak túl a Kihívók
A Kihívók talán az eddigi legnehezebb hetükön vannak túl. Hétfőn a Villa játékon nem sikerült győzelmet aratni a Bajnokok felett, így maradtak a Táborban. Kedden közösen küzdöttek a Bajnokokkal az első nemzetközi összecsapáson. Csütörtökön sikerütl nyerniük, ám pénteken két bajtársukat is elvesztették. 
Ilyen feladatokkal kell szembenézniük a versenyzőknek a negyedik héten
Az Exatlon Hungary versenyzőinek az erőt próbáló akadálypályákon nem csak ellenfeleiket, hanem saját magukat is le kell győzniük napról napra. A nem mindennapi küzdelem ráadásul számos meglepetést és fordulatot tartogat a Bajnokoknak és a Kihívóknak is. Eláruljuk nektek, milyen játékok várnak a negyedik héten a csapatokra.
Ma ismét Párbaj! Szerinted melyik csapat veszít el egy tagot? Szavazz!
Az Exatlon Hungary-ben idáig csak a Bajnokok csapatából estek ki versenyzők. Hatalmas fegyvertény, hogy a csütörtöki Jutalom játékban a Kihívók szereztek előnyt a mai versenyhez. Vajon megint a Bajnokoktól távozik valaki, vagy fordul a kocka, és ezúttal egy Kihívó búcsúzik majd a versenytől?© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS