Adásból kimaradtCservenák Alexandra szeme előtt lepergett a Párbaj
 Adásból kimaradt: Cservenák Alexandra és Pap Dorci őszintén elbeszélgettek arról, mi lett volna ha....
Novák Zalánt megtámadták a faházban?
Adásból kimaradt: A Kihívók egy kellemes beszélgetést akartak tartani a nap végén, azonban váratlan fordulatot vett a társalgás...
Poór Brigi magabiztos: ˝Jobban felkészültünk az ilyen szituációkra˝
Adásból kimaradt: A Bajnokok bíznak a sikerükben. Úgy érzik ennyi megnyert nap után a Kihívók fáradtak és összetörtek. Zsolt figyelmeztette a többieket: A Kihívók edzett exatlonisták, nem szabad őket leírni. 
Kockázatos nap: A Kihívók félnek, hogy a Bajnokok erősebbek fejben
Adásból kimaradt: Zalán Alexával és Dorcival beszélgettek a rájuk váró megmérettetésről. Zalán aggódik, ha elbukják a Végjáték következő fordulóját, nem lesznek elég erősek fejben, hogy felálljanak a döntő összecsapásra. 
A Kihívók torkig vannak Harcsa Norbi viselkedésével: ˝Ez nem sportszerű˝
Adásból kimaradt: A Kihívók este átbeszélték, elegük van Harcsa Norbi viselkedéséből, szerintük ez nem sportemberhez méltó cselekedet, amit a pályán művel. 
Kempf Zozo ismét megmutatta kommmentátori tehetségét
Adásól kimaradt: A Bajnokok úszóversenyt tartottak a Villában. Kempf Zozo ismét felvette a bíró és kommentátor szerepét és elképesztő lelkesedéssel vezette le a ˝világbajnokságot.˝
A Bajnokok véghez vitték a lehetetlent?
Adásból kimaradt: Nem így tervezték a napot a Bajnokok, de a végeredménnyel teljesen elégedettek. Teljesítették a lehetetlent, 7:1-ről fordították meg az állást és mértek elsöprő sikert a kékek felett. A Kihívók összetörve konstatálták, hogy ők nem beszélhetnek a szeretteikkel. 
Adunak mélységesen hiányzik kisfia: ˝Haza akarok menni˝
Adásból kimaradt: Besenyei Bogi elárulta, mélységesen csalódott, hogy nem sikerült behúznia az utolsó pontot, de nem búslakodik, hiszen nem akarja, hogy szerettei így lássák. Adu értetlenül áll a Bajnokok teljesítménye előtt, és nem tudja mi történhetett. 

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS