Adásból kimaradtBöjte Dave bevallotta: ˝Nagyon szeretnék megfelelni˝
Adásból kimaradt: Böjte Dave elárulta, hogy a lelke mélyén mindig is vágyott rá, hogy képviselje a hazáját, ezért mindent meg fog tenni, hogy büszkévé tegye a csapatát.
Adu Laci beismerte: Fél a mexikóiaktól
Adásból kimaradt: Adu Laci bevallotta, hogy a fél a mexikóiak gyorsaságától és ügyességétől, ugyanis az észak-amerikai csapatot a világ legjobbjaként tartják számon.
Derzsi Vikinek óriási vágya teljesült: ˝A hideg is kirázott˝
Adásból kimaradt: Cservenák Alexandrának és Derzsi Vikinek is egy álma válik valóra azzal, hogy küzdhetnek a mexikóiak ellen. A lányoknak ez egy extra motivációt is ad a Végjáték előtt. 
Kocsis Szandi ráeszmélt: ˝A Medál jelentősége életbevágó˝
 Adásból kimaradt: Kocsis Szandi rutinos Párbajozóként vág neki a mai napnak. Dáviddal nap elején rájöttek, a Medál jelentősége egyre jobban számít. 
Kempf Zozo: Ha nem csapatjáték van, leblokkolok
Adásból kimaradt: Kempf Zozo és Mórádi Zsolt a Medál játékról és Párbajról beszélgettek a nap végén. Zozo beismerte, ő nem tudott volna visszajönni erről  a Párbajról. Zsolt egyetértett vele, a bentmaradásért folyó küzdelem egy egészen más világ...
Böjte Dave kiborult, társait is ellökte magától
Adásból kimaradt: Dave összeroskadt, csapattársai nem tudták mi tévők legyenek. A fiú arra kérte őket, adjanak neki időt, mert nem tudja feldolgozni az eseményeket. 
Harcsa Norbi szörnyű éjszakán van túl: ˝Nem ez életem legvidámabb napja˝
 Adásból kimaradt: Nem csak a biztos Párbajozó Norbi, hanem Szandi és Gabi is nehéz éjszakán van túl. Gyötrelmes óráikról a videóban mesélnek. 
Deres Ádám szerint mindenkit kicsinál, ha veszítenek a Végjátékon
Adásból kimaradt: Pap Dorcit és Deres Ádám őszintén elbeszélgettek a Kihívókkal arról, mennyire fontos nap elé néznek!

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS