Adásból kimaradtKempf Zozo elárulta, mire a legkíváncsibb a mexikóiakkal kapcsolatban
Adásból kimaradt: Mórádi Zsolt elvesztése után sem áll meg az élet, ugyanis a Bajnokoknak máris készülniük kell a Nemzetek Viadalára. Kempf Zozo izgatottan várja, hogy megismerje ellenfeleit, valamint elárulta, mire kíváncsi a leginkább.
Tóth Dávid örül, hogy együtt versenyezhet majd a Kihívókkal
Tóth Dávid szerint óriási dolog, hogy Mexikó legjobb 8 exatlonistájával mérhetik majd össze ügyességüket és gyorsaságukat, sőt azt is elárulta, nagyon várja már, hogy a Kihívókkal milyen lesz együtt versenyezni a győzelemért!
Busa Gabi számára ezért lesz jó a Mexikó elleni összecsapás
Adásból kimaradt: Bár Gabi úgy érzi, hogy Zsolt elvesztése óta minden értelmét vesztette, mégis nagyon várja a Mexikó elleni viadalt. Hogy miért, valamint mit szeretne majd hasznosítani az ütközetből, az kiderül a videóból!
Különleges dologra derült fény: Derzsi Viki elérte a célját?
Adásból kimaradt: Derzsi Viki elárulta milyen céllal érkezett az Exatlon Hungary-be. A Kihívók versenyzőjének most minden esélye meg van rá, hogy valóra váltsa az álmát.
Hoppá: Deres Ádi már látta a mexikóiakat?
Adásból kimaradt: Deres Ádi elárulta, hogy Dominikára indulása előtt volt lehetősége látni versenyezni a mexikóiakat, akik elmondása szerint rendkívül gyorsak és pontosak a pályán, így mindenképp életre szóló élmény lesz versenyezni velük.
Cservenák Alexandra megígérte: ˝Őrjöngeni fogunk és tombolni˝
Adásból kimaradt: A Kihívók versenyzője, Cservenák Alexa is izgatottan várja a mexikóiakkal való összecsapást, továbbá elárulta, hogy minden tőlük telhetőt meg fognak tenni a győzelem érdekében.
Pap Dorci elárulta: ˝Ez mindenki életében nagy dolog˝
Adásból kimaradt: A Kihívók legjobb statisztikával rendelkező női versenyzője elárulta, mekkora megtiszteltetésnek érzi a magyar válogatott mez viselését.
Besenyei Bogi szerint a mexikóiaknak fel kell kötniük a gatyájukat
Adásból kimaradt: Besenyei Bogi alig várja, hogy ismét magán viselhesse a magyar válogatott mezét, továbbá úgy gondolja, van amiben erősebbek lehetnek a mexikóiaknál.

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS