Adásból kimaradtTóth Dávid:˝Sosem szabad feladni, amíg visz a lábam, megyek˝
Adásból kimaradt: ˝Nem remélni, hanem tenni kell érte˝ - a Bajnokok hihetetlen energiákkal küzdöttek a végsőkig és fordították meg az állást a Kihívókkal szemben. Kempf Zozo és Tóth Dávid meghatóan nyilatkoztak a mai nap tanulságairól. 
Megtört a jég: Harcsa Norbi súlyos vereséget mért Novák Zalánra
Adásból kimaradt: Lélektanilag őrjitően fontos pontot szerzett Harcsa Norbi a Bajnokoknak, ugyanis legyőzte a Kihívók biztos bázisát, Novák zalánt. Hogy hogyan értékelt a pirosak újonca, az a videóból kiderül!
Mórádi Zsolt mindenkit figyelmeztet: Lehet, hogy el fogja sírni magát
Adásból kimaradt: Mórádi Zsolt nagyon örül, hogy a Bajnokok nyerték meg a telefonhívást, majd azt is elárulta, nem kizárt, hogy elsírja magát, miközben családjával beszél majd.
Novák Zalán nehezen emészti meg a vereséget
Adásból kimaradt: Zalán és Adu nehezen tudták feldolgozni, hogy vereséget szenvedtek a Bajnokoktól, főleg úgy, hogy a verseny nagy részében fölényesen vezettek a kékek...
Derzsi Viki csalódott magában?
Adásból kimaradt: Viki nagyon rosszul érezte magát azért, mert egyetlen pontot sem tudott szerezni csapatának a Jutalom játék során. Érzéseiről csapattársának, Boginak vallott őszintén a vacsora után.
Cservenák Alexa nem bánkódik, szerinte rosszul is elsülhetett volna a telefonhívás
Adásból kimaradt: Alexa úgy véli, hogy okkal történt az, hogy nem a Kihívók nyerték meg a hazatelefonálás lehetőségét, sőt szerinte akár padlóra is kerülhettek volna a kékek azután, hogy szeretteikkel beszéltek.
Cservenák Alexandra szerint Dave nem hiszi el, hogy egyenrangú csapattag
 Adásból kimaradt: Cservenák Alexandra szerint Dave még mindig nem hiszi el, hogy neki ias ugyanannyi beleszólása van a csapat dolgaiba, mint a többieknek. A versenyző szerint Dave-nek több önbizalomra van szüksége, hiszen a pályán nyújtott telejsítménye alapján abszolút megérdmeli.
Adu figyelmeztette Deres Ádámot: Ilyet ne mondj...
Adásból kimaradt: Deres Ádámot reggel rutinos csapattársai látták el jó tanácsokkal. A Kihívó elárulta, nagyon sokat kell még fejlődnie de kezdi felvenni a verseny ritmusát. 

TOP VIDEÓK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS