Kórházba került Böjte Dave, azonnal műteni kellett


Durva sérülést szenvedett az Exatlon Hungary győztese, állapotáról kizárólag a TV2.hu-nak nyilatkozott.

Az Exatlon Hungary férfi győztese a hétvégét a gokart pályán töltötte, ahol egy szerencsétlen előzés után a falnak csapódott. Elsőre nem tűnt nagy dolognak a sérülés, légszomja volt a Kihívónak, de tovább folytatta a száguldozást.

˝Az a lényeg, hogy megnyertem a versenyt˝ - mondta nevetve az Exatlon Hungary maximalista győztese.

Ám állapota rosszabodott, alig kapott levegőt és szúrt az oldala, hétfőn kórházba kellett szállítani, a röntgen után az orvosok megállapították, hogy egy bordája eltört, hat pedig elrepedt, a tüdeje pedig kilyukadt, ezért azonnal műteni kellett.

˝Egy kicsit megijedtem, még soha nem volt műtétem. Most egy cső van a bordámnál, ami nem olyan kellemes, öt napig még benntartanak a kórházban.˝

Jelenleg légzés gyakorlatokat kell végeznie gyógytornásszal, ami most eléggé nehezére esik, de reméli hamar felépül.

˝Ki van nyitva az ablak amúgy, meg tudok lógni szerintem.˝ - tette hozzá viccesen a mindig mosolygós Kihívó.

83084862_559484944738503_4648846555061625909_n.jpg

Az asztalon ugrálva ünnepelte győzelmét az Exatlon Hungary legjobb férfi versenyzője, Böjte Dave. A Kihívó torkaszakadtából üvöltött és természetesen a már ikonikusnak számító fáraó tánc sem maradhatott el a végén.

Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek újságolta el először győzelmét és mire költi a fődíjat, azt ő maga árulta el.

Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb kapcsolata és még a medálleves receptjéről is mondott egy-két gondolatot.

Böjte Dave számára az Exatlon Hungary rengeteg kaput nyitott meg és óriási lehetőségek hevernek a lábai előtt. Hogy pontosan mik ezek, azokat egyelőre homály fedi, de a műsorvezetőket és a nézőket már beavatta egy-két részletbe.

 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. július 1. 9:54

Címkék: celebszemle   böjte dave   Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS