Rideg búcsú: Csak egyetlen öleléssel távozhatott a Kihívók kirekesztettje


Az utolsó csapatverseny kiesője Besenyei Bogi volt, a verseny egyik nagy esélyese. Azonban a Kihívónak több megkönnyebbülést okozott, mint szomorúságot a drámai végkimenetel…

Bogi megköszönte Dave-nek azt, hogy segített neki, meghallgatta és támogatta. Dave kifejtette, hogy beszélt mindenkivel, és nem lesznek gonoszak Bogival a mai küzdelem során, hanem utoljára még egy csapatként odateszik magukat.

Hamarosan összeköltöznek a Bajnokokkal a Kihívók, Dave pedig máris ötletelni kezdett, hogy pontosan hol és melyik szobába kerüljenek majd a pirosak.

Mivel Dorci nem igazán kedveli Bogit, így a pirosaknak az a megérzésük, hogy ha Párbajra kerülne a sor, akkor annyi medált felajánlanak Vikinek a kékek, amennyit csak lehet. A Bajnokok szerint azonban lehet, hogy még ekkor se lenne esélye ellene Vikinek.

A Bajnokok elérzékenyültek az utolsó csapatverseny napján, boldogan gondoltak vissza a Táborban töltött pillanatokra. Még arra is mosolyogva emlékezett vissza Dorka, amikor a békák látogatták meg őt tusolása közben.

A Bajnokok folytatták a nosztalgiázást a csapatverseny utolsó napján, beszélgettek arról, hogy milyen volt először a Villába kerülnek, és mit sajnálnak leginkább a múltból.

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary tizenkilencedik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary huszadik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Besenyei Bogi szerint ő akkor tud igazán jól teljesíteni, ha egyedül halad, mivel véleménye szerint akkor tudja magát az ember leginkább motiválni. Bogi a rengeteg félelmet és fájdalmat is leginkább egyedül küzdötte le a versenyben.

Az Exatlon Hungary 101. versenynapján az első futamban Zozo és Adu csaptak össze a pályán.

Első futam után átvették a vezetést a Bajnokok, Vikinél volt a lehetőség, hogy egyenlítsen Dorka ellen.

Egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amikor Dávid és Dave csaptak össze a folytatásban.

Ezen a pályán eddig nyolcszor vívott meg egymással Gabi és Dorci. Most egy újabb futam következett kettejük között.

A rajtvonalon ezúttal Zozo és Dave várakoztak a sípszóra. Izgalmas pillanatok következtek!

4:1 volt az állás a Bajnokok javára, amikor Dorka és Bogi párviadalára került sor a 6. futamban.

A Bajnokok felhasználták a női Joker-t, aminek köszönhetően Dorka és Bogi újrafutották előző futamukat.

Dávid és Adu csaptak össze az újabb futamban, azonban pontot csak egyikük tudott szerezni.

A Bajnokok lehívták a férfi Joker-t, ennek eredményeképp Dávid és Adu újra összecsaptak egymással az Exalon Hungary pályáján.

A rajtnál Gabi és Viki készültek fel a következő futamra. Vajon melyikük tudott pontot szerezni?

Óriási előnyre tettek szert a Bajnokok. Vajon ekkora lemaradást be tudtak hozni a Kihívók?

A folytatásban Gabi és Bogi gondoskodtak az izgalmakról. Vajon tudott szépíteni csapata pontszámán a Kihívó?

Még egy pontot magukénak tudhattak a Bajnokok. Zozon és Adun volt a sor, hogy bizonyítsanak az utolsó Végjáték 13. futamában.

Az utolsó csapatversenyben a Bajnokoknál volt a vezetés, és óriási hátrányt kellett behozniuk a Kihívóknak. Vajon sikerült nekik?

A ponttábla 8:4-et mutatott, amikor Dávid és Dave próbálkoztak meg minél gyorsabban venni az Exatlon Hungary akadályait.

Meccslabdája volt a Bajnokoknak, ráadásul nem is egy. Dorci vállát nyomta a súly, hogy megakadályozza Dorkát a győztes pont megszerzésében.

Óriási izgalmakat tartogatott az utolsó csapatverseny véghajrája. A folytatásban két veterán Exatlonista, Zozo és Adu csatája következett.

A Bajnokok kitörő örömmel fogadták, hogy sikerült 10:5-re legyőzniük a Kihívókat, így a négy játékosnak már bérelt helye van a döntőben.

A Bajnok lányok pár könnycseppet is hullattak a csapatuk győzelme után, hiszen most már bérelt helye van mindenkinek innentől a döntőben.

A Párbajon Viki és Bogi fog összecsapni a döntőbe jutásért, közölte a műsorvezető.

Derzsi Viki csalódottnak érzi magát amiatt, hogy a kékek fognak Párbajozni, a nap elején nem ilyen tervekkel indultak útnak a Kihívók.

Bogi egyszer csak se szó se beszéd felállt, és otthagyta a megdöbbent Kihívókat miközben éppen beszélgettek. Ez a viselkedés azonban már senkit sem lepett meg a csapatból...

Bogi kifejtette, hogy bár úgy gondolta, hogy nagyon csalódott lesz akkor, ha elbuknak, mégsem érez szomorúságot. A kék versenyző bízik benne, hogy számára is van még hely a döntőben a Párbaj után.

Bogi óriási titkot árult el Gabinak, méghozzá azt, hogy neki már szinte mindegy, hogy mi lesz a sorsa itt a versenyben. A Bajnokok próbálták megfejteni, hogy vajon mi lehet a mai nap végkimenetele, de nagyon bizonytalanok...

A Bajnokok szerint nagyon furcsa lesz újra sokan együtt lakni, és úgy érzik el fog tűnni a béke a mindennapjaikból, ha átköltöznek majd a Villába.

Vikiben jelenleg nincsenek érzések, és mindent rábíz a sorsra. A Kihívó lány sírva pakolta össze holmijait a Párbaja előtt, őrlődések közepette.

Dorci mindenképpen arra kéri Vikit, hogy fogadjon el mindent medált, amit felajánlanak majd neki a Párbaj során. Viki azonban sportembernek vallja magát, így igencsak őrlődik a dologgal kapcsolatban...

Kezdetét vette a Párbaj Bogi és Viki között az utolsó kiadó helyért a női döntőben. Óriási volt az izgalom és a feszültség az elkövetkezendő pillanatokban.

Boginak még mindig négy élete volt, de Vikinek már csak három maradt. Újabb összecsapás következett.

Mindkét lánynak 3 élete maradt, azonban Medáljaikat továbbra sem akarták felhasználni. Vajon milyen izgalmakat tartogatott a folytatás?

Bogi egy újabb életet elvesztett, de Medálját még mindig nem használta fel, így a ponttábla 3:2 állást mutatott Viki javára.

A Párbaj ezen pontján elméletileg mindkét versenyzőnek 4 élete volt, hisz Boginak maradt 1, de volt 3 Medálja, míg Vikinek volt 3 élete és 1 Medálja.

Kiszámíthatatlan volt a Párbaj kimenetele. Mindkét Kihívó minden erejét bevetve küzdött a versenyben maradásért.

Boginak már csak egy élete maradt, ezért lehívta Medálját, ezzel ismét kettővel állt rajthoz Viki ellen.

A folytatásban két-két élettel álltak rajthoz a Párbajozók. Vajon melyikük vesztett el még egyet a futam végére?

Boginak már csak egy élete maradt, és az összes Medálját felhasználta. Ha a soron következő futamban veszített, akkor minden eldőlt számára.

Exatlon Hungary eddigi leghosszabb Párbajának folytatásában Vikinek egy élete maradt, ezért ő is lehívott egy Medált. Vajon mit tartogatott még ez a futam?

Egy elképesztően izgalmas Párbaj után megszületett a végeredmény: Derzsi Viki győzött, Besenyei Bogi számára pedig a Döntő kapujában véget ért a január elseje óta tartó küzdelem az Exatlon Hungary-ben.

Az utolsó Párbaj során Besenyei Boginak ért véget az Exatlon Hungary, ám a Kihívó nem szomorú, hiszen úgy érzi, rengeteget változott és tanult önmagáról a Dominikán töltött idő alatt.

˝Viktória vagyok. Győzelem. Nem adom fel!˝ - Derzsi Viki legyőzte Besenyei Bogit a Párbajban, ezzel pedig bekerült az Exatlon Hungary női Döntősei közé!

Besenyei Bogi a kezdetektől, január elseje óta küzdött az Exatlon Hungary-ben. Most elérkezett a pillanat, hogy búcsút vegyen a Kihívóktól és elhagyja a műsort 101 nap után.

A Kihívók indulójukat énekelve örültek annak, hogy végre bent vannak a döntőben, és még eggyel közelebb kerültek a győzelemhez.

A Bajnokok egy kis megdöbbenéssel tértek be a Kihívók által uralt Villába, ugyanis a kékek szerint ők még nem szoktak hozzá Dave ˝heves˝stílusához. Egy kis meglepetés is várta őket a luxuslakásban, ugyanis ők még nem tudták, hogy ki tért vissza a Párbajról.

Gabi bár úgy érzi, hogy Boginak nagyon is lett volna helye a döntőben, mégis örül annak, hogy Viki tért vissza, mivel véleménye szerint Viki nem olyan erős játékos.

Bár még maga Viki sem reménykedett abban, hogy sikerrel járhat a Párbaja során, végül hősies küzdelem során sikerült legyőznie Bogit. A pirosak döbbenten hallgatták Viki nem mindennapi történetét a Párbajról.

A Bajnokok érkezésével megkezdődött a harc a szobákért, Dave és Zozo pedig nem mással, mint egy kőkemény kő-papír-olló versennyel szerették volna eldönteni, hogy kié melyik szoba lesz. Vajon melyik fél győzött a játékon?

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 20. 22:40

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS